Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

2L/h PRÉMIUM Csepegtető gomba 4mm

Várható szállítás: 2024. április 23.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 460 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Toro
  • csepegtető gomba
  • nyomáskompenzált
  • öntisztító
  • 2L/h
  • piros

Leírás és Paraméterek

NETAFIM Csepegtető gomba PCJ-LCNL 2L/h

Kompakt, nyomáskompenzált, folyamatos öntisztítású csepegtető gomba, mely kiválóan alkalmas üveg- és fóliaházak, valamint gyümölcsös ültetvények, fák öntözésére.

Műszaki adatok:

vízleadás: 2L/h

szín: piros

előírt szűrés: 130 mikron / 120 mesh vastagfalú LPE csövekbe szerelhető

folyamatos öntisztítás: nem csak az öntözési ciklus elején vagy végén, hanem öntözés közben is kimossa az észlelt szennyeződést

Turbonet™ széles labirintus rendszer: javítja a dugulással szembeni ellenállást

NETAFIM két- és négyutas elosztóval akár 2-4 spagetticső szálat is csatlakoztathatunk hozzá, mellyel tovább bővíthetjük mikroöntöző rendszerünket. Ez a csepegtető gomba Netafim gyártmány, mely egy megbízható és egész világon jelen levő amerikai öntözéstechnikai vállalat.

Milyen területeken alkalmazhatjuk ezt a terméket?

  • lejtőkön, szeles területeken ívelt, keskeny, illetve formailag nem kialakított beültetett zónáknál fák és cserjék öntözésére
  • Tetőkertek esetén
  • Ültetvényeknél, edényekbe, cserepekbe

A csepegtető gombák rendkívül effektív és víztakarékos öntözést tesznek lehetővé egyes növénytípusoknál és területi adottságok esetén. Ennek a terméknek továbbá nagy előnye, hogy nyomáskompenzált, ami azt jelenti, hogy precíz és egyenletes mennyiségű vizet szállít nagy nyomásspektrum mellett is. Valamint a tápanyagot és a vizet 100%-ban egyenletesen osztja el. További előnye ezeknek a csepegtető gombáknak, hogy anti-szifon mechanizmussal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy megóvja a szerkezetet a szennyeződésektől. UV ellenállással is rendelkezik, tehát bírja a közvetlen napfényt és hőt a felszíni installáció esetén. Ez a termék kiváló szolgálatot fog tenni hosszú távon, minőségében annyira bízunk, hogy garanciát is vállaljunk érte.

A csepegtetéses öntözés és a csepegtetőrendszerek, valamint minden ehhez kapcsolódó termék a leghatékonyabb és legvíztakarékosabb öntözést jelenti. Így a vízzel való gazdálkodás és az effektív, takarékos öntözéstechnika ma a prémium kategóriás termékek esetében az egyik legfontosabb szempont. A mikroöntözés termékkategóriánkban pedig csupa olyan terméket fog találni, melyek a lehető leginkább leredukálják a vízpazarlást és hozzásegítik Önt egy olyan álomkert kialakításához és fenntartásához, mely nem veri nagy költségekbe.