Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Automata élvefogó fém egércsapda - 15 egérre

Várható szállítás: 2024. július 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 3 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
  • egyszerre 15 egér befogható vele
  • felhasználó és állatbarát
  • több egér is beterelhető
  • nem tudja kirágni az egér

Leírás és Paraméterek

PEST-STOP AUTOMATA ÉLVEFOGÓ EGÉRCSAPDA

Az otthonunkban, munkahelyünkön elszaporodó egerek, patkányok roppant kellemetlen problémát jelentenek. Megdézsmálják az élelmiszert, megrágcsálják a falban a vezetékeket, átrágják magukat a falakon, ezen felül pedig a legtöbben halálra rémülnek, ha meglátnak egy egeret vagy patkányt.

Ami szintén súlyos probléma az egerekkel kapcsolatban, hogy rengeteg sok fertőzést terjesztenek bundájukban. Kifejezetten veszélyes lehet, ha felütik fejüket otthonunkban.

Egér ellen sok jó módszer létezik, áruházunkban pedig rengetegféle terméket megvásárolhat, melyek segítségével sikeresen felveheti a harcot ezekkel a rágcsálókkal, kártevőkkel. Léteznek azonban a hagyományos egércsapdákon és mérgeken túl olyan módszerek is, melyek azoknak kedveznek, akik nem akarják bántani az állatokat, csak meg szeretnének tőlük szabadulni és jó messze tudni őket a lakásuktól, házuktól. Ebben az esetben az automata Pest-Stop élvefogó fém egércsapda egy kiváló választás. Túl azon, hogy nem fogjuk bántani az állatokat, működése rendkívül hatékony és egyszerre több egeret, patkányt is fogságba ejthetünk vele. Azért is előnyös ezen élvefogó egércsapdák használata, mert nem kell mérget használnunk. A különböző egérmérgek, patkánymérgek rendkívül erős hatásúak és amennyiben van a otthon kisgyermek vagy házi állat, nagyon oda kell figyelünk, hogy ne engedjük őket a veszélyeztetett területekre. Az ultrahangos állatriasztók pedig akkor jelentenek problémát, ha tartunk más házi hörcsögöt, illetve rágcsálót, mert azok a fogságban, úgy, hogy nem tudnak elmenekülni, megzavarodhatnak a folyamatos ultrahangos sugárzástól. Ha ezek mind szempontok, akkor kifejezetten ajánljuk egy ilyen élvefogó, egércsapda beszerzését.

Az AUTOMATA EGÉRCSAPDÁVAL EGYSZERŰEN ÉS KÍMÉLETESEN CSAPDÁBA EJTI A BETOLAKODÓ EGEREKET. A CSAPDA BELSEJÉBEN 15 EGÉR ÉLVE TÖRTÉNŐ BEFOGADÁSÁRA ELEGENDŐ HELY VAN KIALAKÍTVA.

Az egereket a bevezető nyílásokon keresztül/ a készülék jobb és bal oldalán/ besétálnak a csapda közepe felé,és egy rendkívül érzékeny aktiváló tálca érintésével működésbe hozzák a beterelő lapátokat. A lapátok a már felhúzott rugó segítségével gyorsan ,de sérülés mentesen a csapda belsejébe terelik az egereket úgy hogy a csapdába korábban beterelt egerek sem tudnak kiszabadulni. A csapda rendkívüli felhasználóbarát, hordozó füllel és a tetején egy kémlelő ablakkal van ellátva. A készülék ürítését a tető elcsúsztatásával tehetjük meg.

Méretei:

  • 23cm x 14cm x 18cm
  • galvanizált acél