Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Alagutas Élvefogó Egércsapda csalétekkel (4 egérre)

Várható szállítás: 2024. április 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 2 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
  • 4 egeret is megfog
  • csalétekkel együtt
  • menekülés-gátló bejárat

Leírás és Paraméterek

Alagutas Élvefogó Egércsapda csalétekkel (4 egérre)

Kevés visszataszítóbb dolog van az otthonunkba magukat befészkelő egereknél. Az egerek, patkányok amellett, hogy komoly kárt okozhatnak (megrágcsálhatják a falban húzódó vezetékeket, bútorokat, lyukakat rágnak a falon, megdézsmálják a termést, az élelmet, a veteményest), nagyon súlyos betegségeket is hordozhatnak a bundájukban. Az ugyanis tele van bacilusokkal és ezek a rágcsálók rendkívül fertőzőek. Veszélyesek az emberre, állatokra egyaránt. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbben viszolyognak ezektől az állatoktól, megijednek, félnek tőlük.

Használata: A készülék fedelét elcsúsztathatjuk a csalétek behelyezéséhez vagy a csapda kiürítéséhez. Ez a kis ajtó egy billenő mechanizmussal van ellátva. Ennek köszönhetően az egerek, patkányok befelé könnyedén mehetnek a csapdába, ezután viszont az tökéletesen lezár és nem engedi ki az állatokat. Mivel a csapdán szellőző furatok találhatók, ezért a csali illata odavonzza kívülről a rágcsálókat. Egér ellen és patkány ellen ez egy hatékony és környezetkímélő megoldás, mivel nem használunk méreganyagokat, valamint az emberre kevésbé veszélyes, mint egy egércsapda, amelynél ügyelni kell, hogy állat, vagy kisgyermek ne menjen a közelébe.

Javasolt csalétkek:

  • Egér ellen: csokoládé, mogyoróvaj vagy mazsola
  • Patkány ellen: mogyoróvaj, mazsola, szalonna vagy hal

Ez az alagutas élve elfogó tehát egyszerűen kezelhető, környezetbarát és nem kell olyan körültekintően bánni vele, mint mondjuk a mérgekkel, egércsapdával, vagy a ragasztókkal.

Műszaki adatok:

  • Méretei: 19cm x 10cm x 4cm
  • Anyaga: műanyag , műanyag billenő ajtóval