Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Tack-Tick Ultraerős rágcsáló ragasztó 135 g

  • méregmentes
  • rendkívül erős
  • kíméletlen a rágcsálókkal

Leírás és Paraméterek

Tack-Tick Ultraerős rágcsáló ragasztó

A méregmentes ragasztó formula alkalmas az egér patkány illetve más kártevők csapdába ejtésére.A színtelen és szagtalan TACK-TICK ragasztó nem szárad ki és nem veszít a tapadás képességéből még szélsőséges hőmérsékleti viszonyok között sem. Használja a TACK-TICK ragasztót azokon a helyeken ahol a mérget vagy a mechanikus csapdák nem használnak vagy nem váltak be.

Használata: Helyezzen le egy vagy több befogni kívánt kártevőnél nagyobb méretű kartonlapot, majd a tubus felbontása után nyomjon cikk cakk formát a felületre a méregmentes ragasztóból, 4-5 mm vastagságban. A csapdába helyezzen közepére csak anyagot és tegye a csapdát a falak mellé. Egér esetében csokoládé, mogyoróvaj, mazsola. Patkány esetében mogyoróvaj, szalonna, hal. Csótány esetében banán.

FIGYELEM! Gyermekek elöl elzárva tartandó. A csapda telepítésénél figyeljen rá ,hogy a gyermekek és a háziállatok ne kerüljenek a közelébe. Amennyiben érintkezett a ragasztóval használjon benzint az eltávolításához majd utána meleg vízzel öblítse le a bőr felületét és mossa meg bő szappanos vízzel. Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz!