Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Ultra Power ultrahangos egér-patkány riasztó 60m2

  • extra teljesítmény
  • patkány, nyest, egér ellen
  • hálózati 220V
  • teszt mód

Leírás és Paraméterek

Ultra Power ultrahangos egér-patkány riasztó

Az Ultra Power ultrahangos egér-patkány riasztó 60 m2 -en fejti ki hatását. Ez a szerkezet extra teljesítményűnek számít, így nagy területek besugárzására is alkalmas. Használhatjuk garázsokban, tetőtereken, nappalinkban, konyhánkban, spájzban, fészerben, stb.

Az ultrahangos rágcsálóriasztók esetében környezetbarát, vegyszermentes, biztonságos eljárásról beszélhetünk. Nem kell alkalmaznunk semmilyen egércsapdát, vagy mérget, az ultrahang tökéletesen megszünteti a rágcsálóproblémát otthonunkban, környezetünkben.

A rágcsálóriasztó szabványos hálózati áramforrásról működtethető (220 Volt). Nem kell ki- és bekapcsolnunk a készüléket, miután áram alá helyeztük, az automatikusan működésbe lép. Visszajelzéseket a szerkezet működéséről a tetején található piros LED lámpa segítségével kaphatunk, valamint a hátul található teszt gombbal. Ha ezt lenyomjuk, a riasztó számunkra is hallható frekvenciában hangjelzést ad ki, így biztosítva minket a zavartalan, tökéletes működésről. Ez a termék CE jelöléssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy megfelel az európai szintű forgalombahozatali követelményeknek.

Az ultrahangos egérriasztók és patkányriasztók esetében, melyeket áruházunkban megtalál fontos megemlíteni, hogy az emberi szervezetre semmilyen káros hatásuk nincsen. Az ultrahang emberi füllel nem is hallható, valamint sem kisgyermekre, sem idős vagy beteg emberekre nem ártalmas. Sőt, pacemakerrel rendelkező emberek is nyugodtan tartózkodhatnak a közelében. Szintén fontos, hogy házi tengeri malac, egér, vadászgörény közvetlen közelébe viszont ne helyezzük el.

Technikai adatok:

  • Lefedettség: 280°
  • Frekvencia: 30-65kHz
  • Vezeték hossza: 1.6m

Használata: A készüléket szabványos 220V-os hálózati csatlakozóról üzemeltethetjük. A csatlakoztatást követően a készülék aktív állapotban van. A szabályos működését, a tetején található piros LED visszajelző mutatja. A készülék hátulján található a "teszt" nyomógomb, minek megnyomásával az Ultrahang tartományból az emberi fül számára is hallható tartományban megszólaltathatjuk a készüléket, ezzel visszajelezve működését.

Figyelem! A teszt gomb megnyomásával egy hangos, éles változó frekvenciás sípoló hangot bocsájt ki a készülék! A készülék rendelkezik CE jelöléssel, ami az európai forgalombahozatali követelményeknek megfelel.

Figyelem! A készüléket ne használjuk egy légtérben, kedvtelésből tartott tengeri malac, egér, vadászgörény jelenlétében!