Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Csalétek élvefogó és No see no touch egércsapdába - Super Cat (6db)

Várható szállítás: 2024. május 27.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 24 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
  • Svájci minőség: megbízható termék
  • háziasszonyok kedvence
  • nincs vér, nincs tetem
  • a termék csalétek utántöltő
  • vásárolja meg a csapdát mellé

Leírás és Paraméterek

SWISSINNO Csalétek Super Cat élvefogó egérfogóhoz 6 darab/csomag

A hagyományos egérfogók mindig is nagy népszerűségnek örvendtek a lakosság körében, mivel a házi egér szinte mindenhol jelen van a tundrától kezdve a trópusokig. De miért is nem örvend nagy népszerűségnek ez a kis rágcsáló? Nos, a házi egerek szinte mindenben táplálékot látnak, legyen szó zöldségekről, gyümölcsökről, magvakról vagy akár húskészítményekről. Előszeretettel megdézsmálják a télire félretett élelmiszertartalékainkat, és nem elég, hogy a gondosan összeállított téli tartalékaink megcsappannak, a házi egerek igen komoly betegségek hordozói lehetnek (például szalmonella vagy fertőző agyhártyagyulladás).

A SWISSINNO Csalétek Super Cat élvefogó egérfogóhoz 6 darab/csomag egyaránt használható a SWISSINNO No see no touch egérfogóhoz, valamint a SWISSINNO Élvefogó egércsapdához.

A csomag 6 db védőburkolattal ellátott csalétek utántöltőt tartalmaz. Az elhasználódott csalétket távolítsuk el egy mozdulattal a csapdából, majd helyezzük be az újat. Győződjünk meg arról, hogy a védőburkolat el lett távolítva, ellenkező esetben az illatanyagok nem szabadulnak fel! Ha azt vesszük észre, hogy az egereket már nem "vonzza" annyira a csapda, elképzelhető, hogy az illatanyag már nem érzékelhető számukra, ekkor helyezzünk be egy új csalétket. A csalétek a felbontástól számított kb. 3 hétig bocsájtja ki a feromonos illatanyagot.

Hogyan használjuk a SWISSINNO Super Cat élvefogó egércsapda csalétket?

A csalétek egy könnyed mozdulattal behelyezhető az egérfogóba: csak emeljük fel a csapda tetejét és csúsztassuk bele a csalétket. A házi egerek számára csábító illatanyaggal ellátott csalétek illata azonnal elterjed a lakásban - az emberi orr számára viszont nem érezhető ebből semmi. A házi egereknek kiváló a szaglásuk, ahogy leszáll az éj, biztosan meglátogatják majd a kihelyezett csapdát.

Miért jó a SWISSINNO Csalétek Super Cat élvefogó egérfogóhoz?

Az oly kedvelt élelmiszer csalétkekkel ellentétben, a SWISSINNO Csalétek Super Cat élvefogó egércsapdába nem tartalmaz romlandó anyagokat, így biztosan nem fognak kellemetlen szagok terjengeni a helyiségben és nem fog semmi más élőlényt vonzani a csapda közelébe. A csalétek 100%-ban természetes, méreganyagoktól mentes alapanyagokból készül, mely nem jelent veszélyt gyermekeinkre és háziállatainkra nézve. Ennek ellenére helyezzük olyan helyre a csapdát, ahol nem férhetnek hozzá, mivel az elfogott egerek betegségeket is terjeszthetnek.