Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Csigacsapda csalétekkel - Natural Control

Várható szállítás: 2024. május 22.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 14 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
  • Svájci minőség: megbízható termék
  • akár 200 db csigát is el tud kapni
  • 60 m2 hatósugár
  • utántölthető

Leírás és Paraméterek

SWISSINNO Natural Control csigacsapda csalétekkel

100% természetes alapanyagokból

A NATURAL CONTROL csapda titka a hosszantartó hatású és nagyon hatékony csalétek, messziről vonzza a csigákat! Tavasztól késő őszig és a nagy nyári melegben találkozhatunk leginkább a visszataszító kártevőkkel. Sajnos, a klímaváltozást tekintően hazánkban egyre több és gyakoribb, így kertjeinkben egyre nagyobb kárt tudnak tenni. (Pl:, a spanyolcsiga) ez az egyik leggyakoribb csigafaj, amivel találkozhatunk kertjeinkben. Megoldás erre a SWISSINNO csigacsapda, több pozitív előnye, hogy természetes csalétekkel rendelkezik, mely nem káros a környezetünkre.

Egy csalétek akár 3 hétig is vonzza a meztelen csigákat, nyári nagy hőségben 2-3 hetente javasolt kicserélni. A terméket egyszerűen süllyesszük be a talajba, úgy, hogy a csapda bejáratán lévő 2 lyuk a talajszint fölé essen, hogy a kártevők nyugodtan beleessenek. Elhelyezését célszerű nedvesebb talajba helyezni, vonulási útvonalukba, ahol a csigák jobban szeretnek tevékenykedni.

Használat: Nyissa ki a NATURAL CONTROL csalétek csomagolást és öntse a csapdába. Öntse fel vízzel a jelig és rázza össze. Helyezze a csapdát a kert szélére. Ássa be a csapdát a földbe úgy, hogy a bejárat szintje essen egybe a talajszinttel.

Tisztítsa a csapdát és cserélje a csalétket legalább 3 hetente (nagy nyári melegben gyakrabban). NATURAL CONTROL csalétek külön is kapható.