Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Elektromos egércsapda elemes

Várható szállítás: 2024. május 28.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Előrendelhető
Vidéki raktárunkban (+2nap): Előrendelhető
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Pest-Stop
  • Biztonságos használat
  • elemmel működik
  • fény jelzi a találatot
  • megrázó élmény, gyors kivégzés

Leírás és Paraméterek

Pest-Stop elektromos egércsapda

Vegyszermentesen, gyorsan és biztonságosan eltávolítja otthonából a nemkívánatos rágcsálókat! A készülék elektromos nagyfeszültséggel teszi cselekvésképtelenné a csapdába ejtett egereket. Használata biztonságos!

A készülék 4db AA elemmel üzemel (nem tartozéka) ez kb. 50 db egér elpusztítására elegendő. A csapda perforált részéhez belülre helyezzük a csalianyagot, amivel bevonzzuk az egeret a csapda belsejébe. A csapda alján található fém érintkező felületet az egér összezárja és ezen keresztül nagyfeszültséget aktiválja. A csapda tetején található LED zöld fénnyel 24 órán keresztül vagy kikapcsolásig villogásával hívja fel a figyelmünket a csapda ürítésére. A fedél felnyílása után nem kerülünk kapcsolatba az elpusztult egérrel, egy mozdulattal borítsa ki a csapdából. A csapdát célszerű a talajon, bemeneti nyílással a falsíkhoz közel elhelyezni. Az elemek merülését a csapda tetején található LED piros fénnyel jelzi számunkra.

Találat esetén zöld jelzést ad. Figyeljünk arra, hogy minél beljebb rakjuk a csalit, hogy az egér a falat elérje és rövidre tudja rázni az áramkört!