Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Elektromos Patkánycsapda

Várható szállítás: 2024. április 25.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Előrendelhető
Vidéki raktárunkban (+2nap): Előrendelhető
Szállítási díj: 976 Ft
  • "megrázó" élmény a rágcsálóknak
  • 4db C elem kell hozzá
  • LED jelszi a találatot
  • LED jelzi a merülést

Leírás és Paraméterek

PEST-STOP ELEKTROMOS PATKÁNYCSAPDA

A csapdával vegyszermentesen,gyorsan és biztonságosan eltávolítja otthonából garázsból vagy raktárból a nem kívánt rágcsálókat. A készülék elektromos nagyfeszültséggel teszi cselekvésképtelenné a patkányt.

Használata biztonságos! A készülék CE jelzéssel ellátva.

Az elektromos csapda 4 db C típusú elemmel működik /nem tartozéka/ ez kb 12 patkány elpusztítására elegendő energiát biztosít.

Használata: Vegye le a készülék elemtartó rekeszének fedelét és helyezze bele az elemeket./ügyeljen a helyes polaritásra/majd helyezze vissza a fedelet.Kenjen egy fa vagy műanyag pálcával a csapda lyukacsos részére belülre egy kisebb mennyiségű csalogató anyagot/pl mogyoróvaj/

Ügyeljen rá ,hogy a csapda kikapcsolt állapotban 0 legyen és hogy NE LEGYEN KAPCSOLATBAN A CSAPDA FÉM ÉRINTKEZŐ FELÜGYELETÉVEL.

A csapdát ezek után helyezze le a talajra a fal mellé úgy, hogy a bemeneti nyílása a falsíkkal párhuzamosan legyen. Kapcsolja be a kapcsolót 1 állásba.A kapcsolást követően a csapda LED visszajelzője rövid zöld jelzést és egy rövid berregő hangot ad. Amennyiben a csapdába sikerül becsalogatni a patkányt,úgy tetején található LED zöld világítással 24 órán keresztül jelzi számunkra a fogást vagy amíg a csapdát le nem kapcsoljuk. A csapda ürítésénél nem kerülünk kapcsolatba az elpusztult patkánnyal,egy mozdulattal kiborítható belőle. Az elemek merülését a LED piros fénnyel jelzi számunkra.

Figyelem: A csapdát kiskorú gyermek és háziállat mellett körültekintően használja.