Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Ételmoly csapda 2 db/csomag

Várható szállítás: 2024. május 28.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Előrendelhető
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
  • ételmoly
  • csapda
  • moly
  • molycsapda
  • ételmoly csapda
  • natural control csapda

Leírás és Paraméterek

SWISSINNO Natural Control ételmoly csapda 2 db/csomag

A SWISSINNO Natural Control ételmoly csapda kifejezetten a kamrában, konyhaszekrényben tanyázó ételmolyok ellen lett kifejlesztve. Speciális feromon csapda, mely az ember számára nem, de az ételmolyok számára érezhető illatanyagot bocsájt ki. Használata egyszerű, csak csomagoljuk ki a tasakból, majd az öntapadó korongoknak köszönhetően egy pillanat alatt a kívánt helyre helyezhetjük, legyen az akár vízszintes vagy függőleges felület!  

Ha ételmolyt fedeztünk fel a szekrényben, első dolgunk az élelmiszerek átvizsgálása legyen, majd nézzük át a szekrényeket is lárvák és bábok után kutatva. Ha fertőzött élelmiszert találunk, azonnal semmisítsük meg! A szekrényeket, polcokat mossuk át, az élelmiszereket (amelyiket lehet), helyezzük légmentesen záródó edényekbe (pl. liszt, cukor, rizs stb.). Ezek után helyezzük fel a SWISSINNO Natural Control ételmoly csapdákat a kívánt helyre.

A SWISSINNO Natural Control ételmoly csapda 100%-ban természetes összetevőkből álló csalétekkel van felszerelve, mely nem káros az egészségre, így a konyhaszekrénybe, kamrába és bármilyen olyan helyre tehetjük, ahol élelmiszert tárolunk.