Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Gyakran ismételt kérdések

REGISZTRÁCIÓ

 

Kik regisztrálhatnak az oldalon?

A weboldalon magyarországi bejegyzéssel rendelkező kertészeti, zöldterület kezelést végző vállalkozások, illetve a Compact Nature Kft. kiemelt státuszt megkapott ügyfelei rendelkezhetnek regisztrációval. 

 

Hogyan lehet valaki a Compact Nature Kft. VIP ügyfele?

A kiemelt ügyfél státuszt az ontozorenszer-online.hu, most-veged.hu, borostyan-panel.hu, mini-garden.hu, illetve szaküzletünkben törtnő vásárlások után kaphatják meg ügyfeleink.

 

Kik jogosultak viszonteladói partner kedvezményre? Hogyan zajlik az elbírálás folyamata? 

Azon Magyarországon bejegyzett vállalkozások jogosultak a viszonteladói kedvezményekre, amelyek Magyarországon érvényes adószámmal rendelkeznek, a tevékenységi körében fel van véve Zöldterület kezelés (8130).

 

RENDELÉS

 

Mennyi idő alatt kapom meg a rendelésem? 

Rendelését több raktárból szolgáljuk ki. A Raktár1-ben készleten lévő termékeket 1 munkanapon belül kiszolgáljuk. A Raktár2-ben rendelkezésre álló termékekeket jellemzően maximum 3 munkanap alatt kiszolgáljuk. Ugyanakkor bármelyik raktárban előfordulhat technikai okokból hibás készlet információ, vagy más is éppen abban a pillanatban rendelte meg a terméket, stb. Ezekben az esetekben kollégáink természetesen törekednek arra, hogy a legrövidebb időn belül rendelkezésre álljanak Önnek a termékek. 

 

Magánszemélyek tudnak az oldalon rendelni?

Igen, azon magánszemélyek, akik a belső elbírálási folyamatunkon megkapták a "Kiemelt ügyfél" besorolást, jogosultak az oldalon vásárolni. 

 

Nem sikerült véglegesíteni a rendelésemet. Mi a teendő ilyenkor?

Néha előfordul, hogy például a bankkártya szolgáltatónál való fizetés során elutasításra kerül az Ön bankkártyája, időtúllépés miatt nem sikerül a fizetési szolgáltatónak levonnia az összeget a bankkártyájáról, stb. Ezekben az esetekben a kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy például egy másik fizetési móddal ki tudja egyenlíteni a vásárlását, stb.

 

Miért nem látszódnak az árak az oldalon?

Az áraink csak belépés után látszódnak, érvényes regisztrációval rendelkező ügyfeleinknek.