Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Hollanderes könyök 32mm x 1" BM

Várható szállítás: 2024. május 23.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 12 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • szelepkötő idom
  • 1” belső menetes. 32mm-es csőhöz másik végen
  • Hollanderes . könyök idom

Leírás és Paraméterek

Hollanderes szelepkötő könyök 32mm x 1" BM

Szelepkötő könyök idom, amely elsősorban mágnesszelepek bekötésére alkalmas. Egyik végén 1" belső menetes csatlakozással (mely passzol a legelterjedtebb 1" külső menetes csatlakozású mágnesszelepekhez), másik végén 32 mm-es tokos csatlakozás, mellyel egyszerűen a KPE csőhöz csatlakoztatható.

A hollanderes csatlakozásnál egy gumigyűrű található, melyre figyeljünk szerelésnél - ez biztosítja ugyanis a megfelelő tömítést. Teflonozni nem kell!

A hollanderes idomok és jelen esetben a hollanderes szelepkötő könyök segítségével mágnesszelepünket, vagy mágnesszelepeinket rendezetten telepíthetjük és építhetjük be a rendszerbe. Azért fontos nagy gonddal telepítenünk ezeket az alkatrészeket, mert egyrészt a mágnesszelepek igen értékes elemei a rendszernek, másrészt ha nem megfelelően végezzük el az alkatrészek csatlakoztatását, szivárgás, vagy csöpögést észlelhetünk.

Ezek a hollanderes szelepkötő könyökök belső O-gyűrűs tömítéssel rendelkeznek. Ez tartós és megbízható kötést eredményez számunkra. Arra ügyeljünk a KPE csővel való összeillesztése során, hogy a cső vége tökéletesen merőleges és sorjamentes legyen, valamint, hogy átmenjen a tömítést biztosító O-gyűrűn. Ütközésig toljuk be az idomba és így tartós lesz a csatlakozás.

Az idom másik vége mint ahogy azt már említettük az 1”-os hollanderes kötés, ezt kell a mágnesszelephez csatlakoztatni. Ennek köszönhetően ezt az elemet kiválóan tudjuk szelepdobozban, szelepaknában tárolni, alkalmazni. Fontos megjegyezni, hogy nem csak a csatlakoztatása ilyen gyors és egyszerű a KPE csőnek és a mágnesszelepnek, hanem a kötés oldása is gyorsan kieszközölhető.

Ez a hollanderes szelepkötő könyök 25mm x 1" BM termék hozzásegít minket ahhoz, hogy a mágnesszelepeink szépen, rendezetten kapjanak helyet egymás mellett a szelepdobozban. Az 1”-os csatlakozás, mellyel a szelephez csatlakoztatjuk a legelterjedtebb méret, így a legtöbb típussal ez az idom kompatibilis.

Műszaki jellemzők:

  • Csatlakozás 1 colos és 1db 32 mm-es KPE csatlakozás 

Menet - belső menet (BM) Hollanderes 1" BM
Max. nyomás 10 Bar
Menet (tok) 32-es tok