Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Fúvóka 10A (3,0m), 0°-360°, piros

Várható szállítás: 2024. május 22.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 58 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • állítható fúvóka
  • 10A
  • 3.0m
  • 25°-360°
  • piros

Leírás és Paraméterek

HUNTER Fúvóka 10A (3,0m), 25°-360°, piros

Állítható szórásképű esőztető spray fúvóka.

A Hunter Industries fúvókái egytől-egyig magas minőségi sztenderdeknek felelnek meg és a legmagasabb színvonalat képviselik. Prémium kategóriás gyártóról beszélünk az öntözéstechnika területén. Használata ezeknek a termékeknek és jelen esetben ennek a fúvókának rendkívül egyszerű és kézenfekvő. Arra törekszik a Hunter Industries, hogy a lehető legszélesebb körben elérhetővé és érthetővé, használhatóvá tegye ezeket az eszközöket, alkatrészeket, így akár professzionális, akár kezdő kertépítők is bátran belevághatnak az öntözőrendszer kivitelezésébe.

Ez a HUNTER Fúvóka 10A (3,0m), 25°-360°, piros színkódot kapott, ami jelzi nekünk a termék műszaki adatait. Ezeknek a színkódoknak köszönhetően gyorsan és egyszerűen beazonosíthatjuk az egyes fúvókatípusokat a kert füvében. Erre akkor lesz szükségünk, mikor karbantartani, tisztítani, vagy cserélni szeretnénk egy-egy típust. A bordázott tető segítségével pusztán kézzel állíthatjuk a fúvókát, szerszám nélkül. Ezt a terméket a nagyobb méretű vízcseppek szórására tervezték, így a szél kevésbé fogja eltéríteni a vízsugarat. Jól bírja a szennyezett vizet is a termék. Ennek ellenére azt ajánljuk, hogy a fúvóka szűrőjén felül alkalmazzunk a rendszerben több központi szűrő berendezést is. Így minimalizálni tudjuk az eltömődés veszélyét.

Igen széles kompatibilitással rendelkezik ez a fúvókatípus, ugyanis minden belső menetes fúvókával szerelhető szórófejházzal használhatjuk. A Hunter termékei között nagy az átjárhatóság és felcserélhetőség, ez is előnye a cég termékeinek.

Műszaki adatok:

Öntözési sugár: 3,0 m (2,1 bar nyomáson)

Ajánlott nyomástartomány: 2,1 bar

Öntözési szög: állítható (25°-360°)

Vízfogyasztás: 0,9-7,4 liter/óra (beállítástól függ)

Kilépési szög: 15°

Színkód: piros

Hunter - 10A spray fúvóka, tetszőlegesen állítható szögű, többféle szórófejházzal is telepíthető. Rendkívül könnyen szerelhető, semmilyen szerszámot nem igényel, egyszerűen kézzel be tudjuk állítani és hozzá igazíthatjuk változatos kertünk különböző tereptárgyaihoz. A fúvóka közepén található csavar segítségével a szórási távolság maximum 25%-kal csökkenthető, anélkül, hogy az öntözés minősége bármilyen módon változna. A Hunter 10A spray fúvóka ideális lehet olyan esetekben, amikor a füves terület határa változatos, kányargós ívet követ és így a fúvóka tetszőleges állíthatóságát maximálisan ki tudjuk használni.

Fúvóka árnyalata  
Ideális nyomás a szórófejnél 2,1 Bar
Max. szórási sugár 3
Szórási szög (körcikk) 0-360 fok
Szóráskép állítható szög