Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Fúvóka 10H (3,0m), 180°, piros

Várható szállítás: 2024. április 25.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Előrendelhető
Vidéki raktárunkban (+2nap): Előrendelhető
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • fix fúvóka
  • 10H
  • 3.0m
  • 180°
  • piros

Leírás és Paraméterek

HUNTER Fúvóka 10H (3,0m), 180°, piros

Fix szórásképű esőztető spray fúvóka.

Műszaki adatok:

öntözési sugár: 3,0 m (2,1 bar nyomáson)

ajánlott nyomástartomány: 2,1 bar

öntözési szög: 180° (félkör)

vízfogyasztás: 2,2-3,4 liter/óra (beállítástól függ)

kilépési szög: 15°

színkód: piros

HUNTER Fúvóka 10H tökéletes a szabályosan elhelyezett, kiemelet ágyasok mentén történő öntözés esetén. Előnye, hogy fix 180°-os szöget tart az öntözés folyamán, így jól felhasználható, gyalogjárdák, kerti utak, gépkocsi felhajtók, mentén elhelyezkedő füves területek esetén. Az állítható szórásszögű Hunter 10 A fúvókához képest, kevesebb vizet fogyaszt, így ebből a fúvókából, adott vízmennyiség mellett, ugyanarra a zónára több telepíthető. Hátránya: szabálytalanul vagy játékosan elhelyezett kiemelet ágyások mentén, nem mindig a kívánt helyre locsól. Ha a burkolt felület széle szabálytalan kialakítású, akkor nem mindig tudjuk hozzá igazítani az abszolút szabályos szórásképű fúvókát. Mégis azt kell mondjuk, hogy használata nélkülözhetetlen, mivel alacsonyabb vízigénye miatt, öntözőrendszerünk kialakítását gazdaságosabbá teszi.

Ez a Hunter fúvóka 10H nagy gonddal lett tervezve, ezért egyenletes csapadékelosztást biztosít a beöntözni kívánt területre. Mint minden Hunter fúvóka esetén, ez a termék is ideális méretű vízcseppeket bocsát ki - a cseppek elég nagyok ahhoz, hogy ne képződjön köd, és kellőképpen kicsik ahhoz, hogy egyenletes maradjon a csapadékelosztás.

A Hunter fúvókák 10H típusa bátran ajánlható minden kertépítőnek, a cég ugyanis csak és kizárólag minőségi, innovatív és megbízható termékeket fejleszt és gyárt, mellyel hosszú távra lehet tervezni. Az amerikai öntözéstechnika nagyvállalat több évtizede nyújt prémium kategóriás öntözőrendszer megoldásokat, termékeiket a világ minden pontján keresik, több mint 140 országban. Fennállása óta a Hunter Industries több száz szabadalmat nyújtott be, melyek szeletében mind-mind megreformálták az öntözőrendszerek világát. Termékeik megbízhatóságára pedig már csak az is garancia, hogy a vállalat nem csupán otthoni felhasználású öntözőrendszer alkatrészeket gyárt, hanem nagyszabású golfpályák öntözőrendszereihez való elemeket is, melyeknek igen masszív felépítésűnek és strapabírónak kell lenniük.

Ez a HUNTER fúvóka 10H (3,0m), 180°, piros színkóddal van jelölve, ami nagy segítségünkre lehet, mivel a különböző típusú fúvókák különböző színkódot kaptak. Öntözési sugár és szögtartomány függvényében. Így egy esetleges csere esetén egyszerűen ki tudjuk választani a megfelelő típust az adott helyre.

Fúvóka árnyalata  
Ideális nyomás a szórófejnél 2,1 Bar
Max. szórási sugár 3
Szórási szög (körcikk) 180 fok
Szóráskép fix szög