Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Fúvóka 12A (3,7m), 25°-360°

Várható szállítás: 2024. július 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 62 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • fúvóka
  • 12A
  • 3,7 m
  • 25°-360°

Leírás és Paraméterek

HUNTER Fúvóka 12A (3,7m), 25°-360°, zöld

Állítható szórásképű esőztető spray fúvóka.

Ez a HUNTER Fúvóka 12A (3,7m), 25°-360°, zöld színkódot kapott. Minden egyes Hunter fúvóka rendelkezik egy színkóddal, ami alapján könnyedén beazonosíthatjuk az adott alkatrészt. Ezek a színkódok jelzik nekünk az elem műszaki specifikációit. Így könnyen megtalálhatjuk a kertben a fúvókákat és egyszerűen kiválaszthatjuk azt a típust, amelyikre cserélni szeretnénk.

Ezek a Hunter fúvókák pontosan optimális méretű vízcseppeket szórnak, melyeket a szél nem fog elfújni. A vízelosztásuk egyenletes minden irányból. Nem fogják túl- vagy alulöntözni az adott területet. Ráadásul a szennyezett vizet is jól bírják ezek a típusok. Azt ajánljuk azonban, hogy a fúvókához kapott szűrőn felül alkalmazzon egy vagy több központi szűrőt is a rendszerben. Ezáltal minimalizálhatja az eltömődés veszélyét a rendszer adott pontján.

A Hunter Industries egy amerikai öntözéstechnikai vállalat, mely már több évtizede fejleszt és gyárt öntözőrendszer alkatrészeket. Termékeik elérhetők a világ minden pontján, több mint 140 országban. A Hunter név egyet jelent a minőségi öntözéstechnikával a szakmában. Céljuk olyan rendszerek kiépítése (legyen szó otthoni rendszerekről, stadionokról, golfpályákról vagy parkokról), melyekkel gazdaságosan és hatékonyan tudunk eredményt elérni és öntözni. Az elmúlt évtizedekben több száz szabadalmat nyújtott be a cég, melyek mind nagy hatással voltak a konkurensek és a piac életére, fejlesztéseire.

Műszaki adatok:

Öntözési sugár: 3,7 m (2,1 bar nyomáson)

Ajánlott nyomástartomány: 2,1 bar

Öntözési szög: állítható (25°-360°)

Vízfogyasztás: 1,0-12,7 liter/óra (beállítástól függ)

Kilépési szög: 28°

Színkód: zöld

Hunter - 12A spray fúvóka, tetszőlegesen állítható szögű, többféle szórófejházzal is telepíthető. Rendkívül könnyen szerelhető, semmilyen szerszámot nem igényel, egyszerűen kézzel be tudjuk állítani és hozzá igazíthatjuk változatos kertünk külkönböző terep ágyaihoz. A fúvóka közepén található csavar segítségével a szórási távolság maximum 25%-kal csökkenthető, anélkül, hogy az öntözés minősége bármilyen módon változna. A HUNTER 12A fúvóka ideális lehet olyan esetekben, amikor a füves terület határa változatos, kányargós ívet követ és így a fúvóka tetszőleges állíthatóságát maximálisan ki tudjuk használni. Hunter - 12A spray fúvókát, szerelhetjük a Hunter Pro-Spray szórófejházzal vagy akár PSU szórófejházzal is.

Előnye: hogy akár magunk is könnyen fúvókát tudunk cserélni és ez semmilyen eszközt nem igényel. Kézzel be lehet állítani és ha elégedetlenek vagyunk könnyen módosíthatjuk a szórásképet. A HUNTER 12A fúvóka alkalmas lehet, abban az esetben, ha kertünket úgy alakították ki, hogy szabálytalan vonalak mentén kell az öntözést elvégezni.

Fúvóka árnyalata  
Ideális nyomás a szórófejnél 2,1 Bar
Max. szórási sugár 3.7
Szórási szög (körcikk) 0-360 fok
Szóráskép állítható szög