Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Fúvóka 12H (3,7m), 180°, zöld

Várható szállítás: 2024. április 23.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 3 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): Előrendelhető
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • fúvóka
  • 12H
  • 3,7 m
  • 180°
  • zöld

Leírás és Paraméterek

HUNTER Fúvóka 12H (3,7m), 180°, zöld

HUNTER Fúvóka 12H tökéletes a szabályosan elhelyezett, kiemelet ágyasok mentén történő öntözés esetén.

Előnye, hogy fix 180°-os szöget tart az öntözés folyamán, így jól felhasználható, gyalogjárdák, kerti utak, gépkocsi felhajtók, mentén elhelyezkedő füves területek esetén. Az állítható szórásszögű Hunter 12 A fúvókához képest, kevesebb vizet fogyaszt, így ebből a fúvókából, adott vízmennyiség mellett, ugyanarra a zónára több telepíthető.

Hátránya: szabálytalanul vagy játékosan elhelyezett kiemelet ágyások mentén, nem mindig a kívánt helyre locsól. Ha a burkolt felület széle szabálytalan kialakítású, akkor nem mindig tudjuk hozzá igazítani az abszolút szabályos szórásképű fúvókát. Mégis azt kell mondjuk, hogy használata nélkülözhetetlen, mivel alacsonyabb vízigénye miatt, öntözőrendszerünk kialakítását gazdaságosabbá teszi.

Ez a Hunter fúvóka 12H típus azért is rendkívül előnyös, mivel nagyon sok termékkel kompatibilis. Igazából bármelyik belső menetes fúvókával szerelhető szórófejházba telepíthető, ráadásul ez a művelet gyorsan és könnyedén megvan. Szórási szöget sem kell már beállítanunk, mivel az adott.

Maga az öntözési sugár viszont csökkenthető, akár 25%-kal is. Ezt a fúvóka tetején található csavar segítségével tehetjük meg. Azonban ha el is csavarjuk azt és változtatjuk a az öntözési sugarat, a szóráskép nem fog megváltozni, azt az alkatrész megtartja.

Továbbá az is előnye a Hunter fúvókák 12H típusának, hogy a szórásképük egyenletes, minden oldalt egyenletes vízsugár jön ki a fúvókából. Ez noha egyenetlen terület esetén előnytelen lehet (a fent már említett módon), de így legalább az adott területen biztosítja a megfelelő vízmennyiséget, a vízelosztása egyenletes lesz.

Ez a HUNTER fúvóka 12H (3,7m), 180°, zöld színkóddal van ellátva, ami nagy segítséget nyújt nekünk a megfelelő termék kiválasztása során. Így ugyanis könnyen megállapíthatjuk, hogy milyen hatósugarú és öntözési szögű fúvókát szeretnénk telepíteni egy másik modell cseréje esetén.

A Hunter Industries amerikai nagyvállalat termékei egyet jelentenek a minőségi öntözéstechnikával. Több évtizedes fennállása alatt a vállalat több száz szabadalmat nyújtott már be, melyekkel hatalmas újításokat végeztek az évek alatt az öntözőrendszerek iparágában. A kaliforniai cég elkötelezett híve a takarékos, hatékony öntözőrendszereknek is, így ezen termék választásával ökológiai és gazdaságossági szempontokat is figyelembe vehetünk.

Bátran ajánljuk tehát ezt a terméket minden kedves vásárlónknak, a Hunter cég termékeinek a minőségében ugyanis biztos lehet, nem fog bennük csalódni!

Fúvóka árnyalata  
Ideális nyomás a szórófejnél 2,1 Bar
Max. szórási sugár 3.7
Szórási szög (körcikk) 0-360 fok
Szóráskép állítható szög