Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Fúvóka 15A (4,6m), 25°-360°, fekete

Várható szállítás: 2024. május 28.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 104 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • fúvóka
  • 15A
  • 4,6 m
  • 25°-360°
  • fekete

Leírás és Paraméterek

HUNTER Fúvóka 15A (4,6m), 25°-360°, fekete

Állítható szórásképű esőztető spray fúvóka.

A HUNTER Fúvóka 15A (4,6m), 25°-360°, fekete színkódot kapott. Minden egyes fúvóka rendelkezik egy színkóddal, ami alapján könnyedén beazonosíthatjuk a kertben a zöld fűben. Ezek a jelölések segítenek nekünk abban, hogy meghatározzuk egyszerűen az adott elem műszaki specifikációit és cseréljük a kívánt elemre.

Az állítható szögű Hunter spray fúvókák bármilyen belső menetes fúvókával szerelhető szórófejházzal használhatók. Igen nagy az átjárhatóság a termékek, de még akár a különböző márkák között is.

Ez a típus kiválóan alkalmas kisebb területek öntözésére. Gazdaságos és nagyszerű választás, hiszen a Hunter Industries folyamatosan törekszik a víztakarékos és hatékonyan funkcionáló rendszerelemek kifejlesztésére. Jelen esetben az öntözési szöget rendkívül precízen beállíthatjuk, fokozatmentesen.

Minden korábbinál jobb a szennyeződés-tűrő képessége ennek a modellnek. Azt ajánljuk azonban, hogy a tartozékként kapott szűrőn felül alkalmazzon legalább egy központi szűrőt is. Ezáltal csökkentheti annak a kockázatát, hogy eltömődjön a rendszer. Erre ugyanis megvan az esély, hiszen a hálózati- és kútvíz számos mikroszennyeződést és növényi részecskét tartalmaz.

Bátran ajánljuk ezt a modellt minden kedves vásárlónknak. A gyártó termékeiben mi abszolút megbízunk, hiszen prémium kategóriás cégnek számít a területen. Termékeiket a világ minden pontján, több mint 140 országban megtaláljuk és a vállalat fennállása óta több száz szabadalmat jegyez. Innovatív és előremutató cégről van szó, mely elkötelezett híve a víz gazdaságos felhasználásának az öntözőrendszerek esetében.

Műszaki adatok:

öntözési sugár: 4,6 m (2,1 bar nyomáson)

ajánlott nyomástartomány: 2,1 bar

öntözési szög: állítható (25°-360°)

vízfogyasztás: 1,5-17,2 liter/óra (beállítástól függ)

kilépési szög: 28°

színkód: fekete

Hunter - 15A spray fúvóka, tetszőlegesen állítható szögű, többféle szórófejházzal is telepíthető. Rendkívül könnyen szerelhető, semmilyen szerszámot nem igényel, egyszerűen kézzel be tudjuk állítani és hozzá igazíthatjuk változatos kertünk különböző terep ágyaihoz. A fúvóka közepén található csavar segítségével a szórási távolság maximum 25%-kal csökkenthető, anélkül, hogy az öntözés minősége bármilyen módon változna. Ez a fúvóka ideális lehet olyan esetekben, amikor a füves terület határa változatos, kányargós ívet követ és így a fúvóka tetszőleges állíthatóságát maximálisan ki tudjuk használni.

Fúvóka árnyalata  
Ideális nyomás a szórófejnél 2,1 Bar
Max. szórási sugár 4.6
Szórási szög (körcikk) 0-360 fok
Szóráskép állítható szög