Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Fúvóka 15F (4,6m), 360°, fekete

Várható szállítás: 2024. május 30.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Előrendelhető
Vidéki raktárunkban (+2nap): Előrendelhető
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • fúvóka
  • 15F
  • 4,6 m
  • 360°
  • fekete

Leírás és Paraméterek

HUNTER Fúvóka 15F (4,6m), 360°, fekete

A 15F fúvókát az öntözendő terület közepén vagy a füves terület belső részén helyezzük el praktikusan, ügyelve arra, hogy ezáltal biztosítsuk a gyep tökéletes öntözéséhez szükséges megfelelő lefedettséget.

A Hunter 15F olyan fix szórásképű fúvóka, amely a kör teljes felületén egyenletes vízkijuttatást biztosít. Ezen fúvóka funkciónak, akkor van értelme ha a füves területünkön a spray fejeket több sorban vagyunk kénytelenek elhelyezni. A 15F fúvóka értelem szerűen a középső sorban helyezkedik el, illetve a 3-nál több sorban telepítünk valamilyen okból, akkor a belső sorok aktív tagját képezi. Ez az eset akkor fordulhat elő, ha a területen nem áll rendelkezésre megfelelő vízmennyiség és ezzel összefüggésben megfeleleő víznyomás. Így az öntözést csak úgy tudjuk megoldani, ha egy-egy zóna egy-egy sor spray-t jelent. Ezzel el tudjuk azt érni, hogy a 15F fúvókáink, egy zónára kerülnek a hálózat által biztosított vízmennyiség erejéig.

A HUNTER Fúvóka 15F (4,6m), 360°, fekete színkódot kapott. A jelölés segítségével könnyedén beazonosíthatjuk a kertben, hiszen minden színkód egy bizonyos típust jelent a Hunter fúvókák esetében. A területet pontosan beöntözi, ideális méretű vízcseppeket szór a területre. Ezzel egyenletes vízelosztást biztosít. Ezen felül minden oldalról egyenletes vízsugár hagyja el a fúvókát, így az öntözendő terület pont elegendő vízmennyiséget fog kapni.

Az öntözés távolságát 25%-kal csökkenthetjük a szerkezet tetején található csavar eltekerésével. Ezáltal a szóráskép nem fog változni. Ez így van a legtöbb Hunter fúvóka esetében.

Ezek a termékek jól bírják a szennyezett vizet, de az alatta található szűrő segítségével minimalizálhatjuk annak a kockázatát, hogy eltömődjön a rendszer. Ajánljuk, hogy ezen a szűrőn felül integráljon egy központi szűrőt is a rendszerbe.

A Hunter Industries termékei minőségi, precízen kialakított, prémium kategóriás öntözőrendszer alkatrészek. Az amerikai vállalat nem pusztán otthoni célra gyárt rendszerelemeket, hanem golfpályákra, stadionokba, parkokba és kereskedelmi komplexumokba egyaránt. Így elmondható, hogy termékeik megbízhatók és hosszú távra lettek tervezve. Bátran ajánljuk tőlük ezt a fúvókát és a többi hasonló terméket, a Hunter minőségében áruházunk abszolút megbízik.

Műszaki adatok:

színkód: fekete

öntözési sugár: 4,6 m

kiegyenlített csapadékeloszlás

nyomástartomány: 1,0-2,5 bar

fix szóráskép: 360°

Fúvóka árnyalata  
Ideális nyomás a szórófejnél 2,1 Bar
Max. szórási sugár 4.6
Szórási szög (körcikk) 180 fok
Szóráskép fix szög