Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Fúvóka 15H (4,6m), 180°, fekete

Gyártó: Hunter
  • fúvóka
  • 15H
  • 4,6m
  • 180°
  • fekete
  • Gyártó

Leírás és Paraméterek

HUNTER Fúvóka 15H (4,6m), 180°, fekete

HUNTER Fúvóka 15H tökéletes a szabályosan elhelyezett, kiemelet ágyasok mentén történő öntözés esetén. Előnye, hogy fix 180°-os szöget tart az öntözés folyamán, így jól felhasználható, gyalogjárdák, kerti utak, gépkocsi felhajtók, mentén elhelyezkedő füves területek esetén. Az állítható szórásszögű Hunter 15A fúvókához képest, kevesebb vizet fogyaszt, így ebből a fúvókából, adott vízmennyiség mellett, ugyanarra a zónára több telepíthető. Hátránya: szabálytalanul vagy játékosan elhelyezett kiemelet ágyások mentén, nem mindig a kívánt helyre locsól. Ha a burkolt felület széle szabálytalan kialakítású, akkor nem mindig tudjuk hozzá igazítani az abszolút szabályos szórásképű fúvókát. Mégis azt kell mondjuk, hogy használata nélkülözhetetlen, mivel alacsonyabb vízigénye miatt, öntözőrendszerünk kialakítását gazdaságosabbá teszi.

A Hunter Industries igyekszik minél egyszerűbben kezelhető és telepíthető alkatrészeket piacra dobni és ez nincsen másképp a HUNTER Fúvóka 15H (4,6m), 180°, fekete típusnál sem. Használata roppant kézenfekvő, mivel az öntözési szög nem állítható (0-360 fokban) ezért annak beállításával nem kell bajlódnunk, csupán meg kell találnunk a megfelelő területi adottságokat, ahol a fúvókát használni tudjuk.

Ez a fúvóka típus optimális méretű vízcseppeket szór és egyenletes csapadékelosztást biztosít. A testen található színkód segítségével könnyedén beazonosíthatjuk az alkatrészt. A kertben már messziről kiszúrhatjuk így az egyes típusokat és könnyedén cserélhetjük, karbantarthatjuk őket.

Bár az öntözési szöget nem állíthatjuk, a szórás sugarát azonban tetszés szerint 25%-kal csökkenthetjük. Mindezt a szerkezet tetején található csavar elfordításával tehetjük meg. Mivel prémium kategóriás termékről van szó, ezért a szóráskép nem fog megváltozni.

Ezek a fúvókák jól tűrik a szennyezett vizet, a szűrő segítségével meghosszabbíthatjuk a termék élettartamát és minimalizálhatjuk az eltömődés veszélyét.

Bátran ajánljuk a Hunter Industries termékeit minden kedves vásárlónknak. Ezek az alkatrészek prémium kategóriába sorolhatók és hosszú távra tervezett, megbízható eszközök. A cég szemléletmódjában benne foglaltatik a víztakarékos termékfejlesztés és az okos, gazdaságos vízhasználat. A kaliforniai vállalat nagy motivációt érez arra, hogy olyan termékeket fejlesszen, melyek a lehető legkevesebb vízből a leghatékonyabban képesek beöntözni az adott területet. Teszi mindezt úgy, hogy nem csupán otthoni felhasználású öntözőrendszer elemeket gyárt, hanem golfpályákhoz, kereskedelmi komplexumokhoz, stadionokhoz, parkokhoz készít elemeket és alkatrészeket.