Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Fúvóka 17H (5,2m), 180°, szürke

Várható szállítás: 2024. április 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 2 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): Előrendelhető
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • fúvóka
  • 17H
  • 5,2 m
  • 180°
  • szürke

Leírás és Paraméterek

HUNTER Fúvóka 17H (5,2m), 180°, szürke

HUNTER Fúvóka 17H tökéletes a szabályosan elhelyezett, kiemelt ágyasok mentén történő öntözés esetén. Előnye, hogy fix 180°-os szöget tart az öntözés folyamán, így jól felhasználható, gyalogjárdák, kerti utak, gépkocsi felhajtók, mentén elhelyezkedő füves területek esetén. Az állítható szórásszögű Hunter 17A fúvókához képest, kevesebb vizet fogyaszt, így ebből a fúvókából, adott vízmennyiség mellett, ugyanarra a zónára több telepíthető. Hátránya: szabálytalanul vagy játékosan elhelyezett kiemelet ágyások mentén, nem mindig a kívánt helyre locsól. Ha a burkolt felület széle szabálytalan kialakítású, akkor nem mindig tudjuk hozzá igazítani az abszolút szabályos szórásképű fúvókát. Mégis azt kell mondjuk, hogy használata nélkülözhetetlen, mivel alacsonyabb vízigénye miatt, öntözőrendszerünk kialakítását gazdaságosabbá teszi.

Ez a HUNTER Fúvóka 17H (5,2m), 180°, szürke színkóddal lett jelölve, ami nagyban segít nekünk annak azonosításában. A különböző színkódok a Hunter termékek esetében jelölik azok műszaki adatait és mikor cserélni, karbantartani kívánjuk az adott alkatrészeket, könnyebb megtalálnunk az egyes fúvókákat a kertben.

Ez a Hunter fúvóka szerelhető bármely szórófejházzal, mely használható belső menetes fúvókával. Nagy a kompatibilitás és átjárhatóság ezek között a termékek között, ráadásul a vállalat törekszik arra, hogy minél egyszerűbben kezelhető és telepíthető termékeket gyártson és fejlesszen. Így jelen esetben is, a szórási szöggel nem kell bajlódnunk, mivel az fixen 180 fok. Csupán arra kell ügyelnünk, hogy a megfelelő helyre telepítsük az alkatrészt.

Az öntözési sugár (5,2 méter) 25%-kal csökkenthető a szerkezet tetején található csavar elfordítása segítségével. Ezáltal a szóráskép nem fog változni, a Hunter termékei megtartják az eredeti beállításukat.

Általánosságban elmondható ezekről a termékekről, hogy szórásképük egyenletes, a vízcseppek mérete optimális. Elegendő mennyiséget juttat ki az öntözendő területre, se nem túl- vagy alulöntözve azt. A fúvókák minden oldalán egyenletesen távozik a víz.

Bátran ajánljuk ezt a terméket minden kedves vásárlónknak, a Hunter Industries alkatrészeiben mi abszolút megbízunk. Kezdő és professzionális kertépítők számára is ajánlott a használatuk, megbízható, hosszú távra tervezett termékekről van szó. A cég prémium kategóriás öntözőrendszer alkatrész gyártónak számít a piacon.

Műszaki adatok

Szórási távolság: 5,2 méter

Fix szórási szög: 180°

Ajánlott nyomás: 2,1 bar

Egyenletes vízelosztást nyújt

Fúvóka árnyalata  
Ideális nyomás a szórófejnél 2,1 Bar
Max. szórási sugár 5.2
Szórási szög (körcikk) 180 fok
Szóráskép fix szög