Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Fúvóka 8A (2,4m), 25°-360°, barna

Várható szállítás: 2024. július 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 37 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • fúvóka
  • 8A
  • 2,4 m
  • 25°-360°
  • barna

Leírás és Paraméterek

HUNTER Fúvóka 8A (2,4m), 25°-360°, barna

Állítható szórásképű esőztető spray fúvóka.

Műszaki adatok:

Öntözési sugár: 2,4 m (2,1 bar nyomáson)

Ajánlott nyomástartomány: 2,1 bar

Öntözési szög: állítható (25°-360°)

Vízfogyasztás: 0,5-8,0 liter/óra (beállítástól függ)

Kilépési szög: 0°

Színkód: barna

Hunter - 8A spray fúvóka, tetszőlegesen állítható szögű, többféle szórófejházzal is telepíthető. Rendkívül könnyen szerelhető, semmilyen szerszámot nem igényel, egyszerűen kézzel be tudjuk állítani és hozzá igazíthatjuk változatos kertünk különböző tereptárgyaihoz. A fúvóka közepén található csavar segítségével a szórási távolság maximum 25%-kal csökkenthető, anélkül, hogy az öntözés minősége bármilyen módon változna. A HUNTER 8A fúvóka ideális lehet olyan esetekben, amikor a füves terület határa változatos, kanyargós ívet követ és így a fúvóka tetszőleges állíthatóságát maximálisan ki tudjuk használni. A HUNTER 8A spray fúvókát szerelhetjük HUNTER Pro-Spray, HUNTER PSU vagy akár RAIN BIRD 1800 szórófejházzal is.

A HUNTER Fúvóka 8A (2,4m), 25°-360°, barna színkódot kapott, így könnyen kiszúrhatjuk a kertben és beazonosíthatjuk, hogy melyik alkatrészről is van szó. Esetleges csere esetén ez megkönnyíti a dolgunkat, ugyanis az egyes színbéli jelölések meghatározzák, hogy az adott terméknek milyen a szórási távolsága, szögtartománya, stb.

A Hunter fúvókák 8A típusa kifejezetten erős terméknek számít, hiszen a cég élen jár a fúvókákkal és szórófejekkel kapcsolatos fejlesztésekben. A Hunter és a Rain Bird olyan prémium kategóriás öntözőrendszer alkatrészeket készít, melyek diktálják a piaci trendeket, nem pedig követik azokat. Nem lőhetünk mellé igazából ezen márkanevek produktumaival, hiszen sok évtizedes fejlesztés és gyártási eljárás áll mögöttük.

Ezen felül pedig azt is fontos megemlíteni, hogy mind a Hunter, mind a Rain Bird esetében kiemelten fontos a víznek az “intelligens felhasználása”, melynek során a lehető legkevesebb vízből kívánjuk elérni a lehető leghatékonyabb öntözést. Így ez a termék is kiváló választás takarékossági és gazdasági szempontok alapján. Noha megemlítendő, hogy a fix szórásképű változat ebből a típusból valamivel kevesebb vizet fogyaszt, de azt kevésbé tudjuk ívelt területek, szabálytalan alakú felületek öntözésére használni. Így ebben az esetben ez a termék még mindig egy kiváló választás.

Ez a Hunter fúvóka 8A termék tehát nyugodt szívvel ajánlható bármely professzionális és kezdő kertépítőnek. Beépítése játszi egyszerűségű és gyors művelet, a Hunter márkanév pedig biztos garanciát jelent a termék sikerességére és minőségére.

Fúvóka árnyalata  
Ideális nyomás a szórófejnél 2,1 Bar
Max. szórási sugár 2.4
Szórási szög (körcikk) 0-360 fok
Szóráskép állítható szög