Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Fúvóka 8H (2,4m), 180°, barna

Gyártó: Hunter
  • fúvóka
  • 8H
  • 2,4 m
  • 180°
  • barna

Leírás és Paraméterek

HUNTER Fúvóka 8H (2,4m), 180°, barna

A 8H fúvókát az öntözendő terület közepén vagy a füves terület belső részén helyezzük el praktikusan, ügyelve arra, hogy ezáltal biztosítsuk a gyep tökéletes öntözéséhez szükséges megfeleleő lefedetséget maximálisan 2,4m átmérőjű körben.

A Hunter 8H olyan fix szórásképű fúvóka, amely a kör teljes felületén egyenletes vízkijuttatást biztosít. Ezen fúvóka funkciónak, akkor van értelme ha a füves területünkön a spray fejeket több sorban vagyunk kénytelenek elhelyezni. A 8H fúvóka értelem szerűen a középső sorban helyezkedik el, illetve a 3-nál több sorban telepítünk valamilyen okból, akkor a belső sorok aktív tagját képezi. Ez az eset akkor fordulhat elő, ha a területen nem áll rendelkezésre megfelelő vízmennyiség és ezzel összefüggésben megfeleleő víznyomás. Így az öntözést csak úgy tudjuk megoldani, ha egy-egy zóna egy-egy sor spray-t jelent. Ezzel el tudjuk azt érni, hogy a 8H fúvókáink, egy zónára kerülnek a hálózat által biztosított vízmennyiség erejéig.

Ez a HUNTER Fúvóka 8H (2,4m), 180°, barna színkódot kapott. A színkódok jelölik számunka az adott fúvóka típus öntözési sugarát és szögtartományát. Így könnyedén beazonosíthatjuk az adott terméket és csere vagy karbantartás esetén ezek a műveletek jelentős mértékben felgyorsulnak és leegyszerűsödnek. Ez a típus mivel fix szórásképű, ezért a használata roppant egyszerű és praktikus. Nem kell bajlódnunk a szög beállításával, csupán meg kell találnunk az ideális helyet az alkatrész számára.

A fúvókának igen nagy (minden korábbinál nagyobb) a szennyeződés-tűrő képessége. A tartozékként kapott szűrő alkalmazása által csökken az eltömődésnek a veszélye, azonban azt javasoljuk, hogy ezen felül még alkalmazzon legalább egy központi szűrőt is. Ezzel megúszhatjuk, hogy a rendszerben közlekedő vízben található növényi részecskék és mikroszennyeződések következtében valahol eltömődjön a rendszer. Kiváló szűrőket talál meg áruházunkban a megfelelő termékkategóriákban. Az öntözési sugarat 25%-kal csökkenthetjük, ezáltal elkerülve az esetleges túlöntözést. Ezt úgy tehetjük meg, hogy eltekerjük a szerkezet tetején található csavart. A szóráskép azonban ekkor sem fog egyáltalán megváltozni.

A Hunter fúvókák prémium színvonalat képviselnek az öntözéstechnika világában. A cég törekszik arra, hogy a lehető leggazdaságosabb öntözés mellett érjük el a maximális hatékonyságot. Olyan területekre alkalmazzák a Hunter Industries termékeit, mint a golfpályák, stadionok, kereskedelmi komplexumok, parkok és otthonok, tehát az általuk gyártott alkatrészek széles körben alkalmazhatók.