Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Fúvóka ES-515 - négyzet 1,5 x 4,6m szélközépről

Várható szállítás: 2024. április 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 23 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • fix szórásképű fúvóka
  • sávöntöző fúvóka
  • szélközépről
  • 1.5 x 4.5 m
  • spray fúvóka
  • es-515

Leírás és Paraméterek

HUNTER Fúvóka ES-515 - négyzet 1,5 x 4,6m szélközépről

Fix szórásképű, speciális sávöntöző fúvóka.

Ez a típus szerelhető bármely belső menetes fúvókával használható szórófejházzal. A termék tetején található csavar eltekerésével csökkenthetjük az öntözési távolságot 25%-kal. Ezáltal a szóráskép változatlan marad. Erre akkor lehet szükségünk, ha el szeretnénk kerülni a túlöntözés veszélyét, illetve az adott területi viszonyokhoz szeretnénk igazítani az öntözést.

A Hunter Industries fúvókái pont optimális méretű vízcseppeket juttatnak a levegőbe. Ezáltal a szél nem fogja elfújni a cseppeket, mely jó helyre fog esni, adekvát módon öntözve a célterületet. Emellett azonban úgy lettek ezek a fúvókák kialakítva, hogy rendkívül gazdaságos módon működjenek. A Hunter vállalat törekszik arra, hogy a lehető leghatékonyabb öntözést érje el a lehető legvíztakarékosabb módon. A cég élvonalban található a takarékos termékeket gyártó vállalatok között.

Nem is gondolnánk ezekről az egyszerűnek tűnő szerkezetekről, hogy hány év mérnöki munka és fejlesztés áll mögöttük, mire lejönnek a gyártósorról. A piacon kiélezett verseny folyik a fúvóka típusoknál, hogy ki tudja a legvíztakarékosabb modellt piacra dobni. A kaliforniai cég küldetésének érzi, hogy élen járjon ebben a versenyben és a lehető legkörnyezetbarátabb és gazdaságosabb rendszereket fejlessze ki.

Ez a HUNTER Fúvóka ES-515 - négyzet 1,5 x 4,6m szélközépről típus kék színkódot kapott, ami jelöli nekünk a szerkezet műszaki adatait. A színkód által (mellyel minden Hunter fúvókatípus rendelkezik) könnyen beazonosíthatjuk az egyes modelleket és a kertben egyszerűvé válik azok karbantartása vagy cseréje.

Műszaki adatok:

öntözési terület: 1,5 m x 4,5 m (2,1 bar nyomáson) szélközépről

ajánlott nyomástartomány: 2,1 bar

vízfogyasztás: 2,5 liter/perc (ajánlott nyomástartományban)

színkód: kék

A HUNTER ES-515 egy olyan fix szórásképű fúvóka, amelyet az öntözni kívánt gyepfelület középvonalában és annak szélén helyezünk el. Ezt azért tesszük, mert a fúvókánk a terület széléről befelé locsol. Kiválóan alkalmas a ház mellett elterülő hosszúkás alakú gyepfelületek locsolására. A HUNTER ES-515 fúvókára is vonatkozik az a szabály, miszerint párban kell letelepíteni, hogy biztosítsuk a kétszeres lefedetséget. Ha szakszerűen telepítjük, profi megoldást kapunk olyan speciális alakú területek öntözésére melyet más fúvókákkal nehezen tudnánk megoldani.