Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Rotator MP Left Strip

Várható szállítás: 2024. május 23.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 13 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • HUNTER Rotator
  • rotator fúvóka
  • MP Left Strip
  • MPLCS515
  • 1.5x4.5 m
  • elefántcsont
  • víztakarékos fúvóka
  • sávszóró fúvóka bal sarokból

Leírás és Paraméterek

HUNTER Rotátor MP Left Strip

HUNTER Rotátor MP Left Strip speciális tulajdonsággal bíró saroköntöző, amely keskeny, tégla alakú gyepfelületek, öntözését hivatott megoldani nagy hatékonysággal. Ügyeljünk arra, hogy ezt a rotátort is párban kell telepíteni, gondosan ügyelve a kétszeres lefedettségbe. Alkalmas 1,5 x 4,5 méter méretű téglalap alakú terület öntözésére. Speciális sávszóró bal sarokból.

A HUNTER Rotátor MP Left Strip modell az elefántcsont színkódot kapta. A különböző jelölések segítenek nekünk beazonosítani a különböző műszaki adatokkal bíró szórófejeket, fúvókákat és rotátorokat. Így cseréjük, karbantartásuk roppant egyszerűvé válik és felgyorsul.

A Hunter Industries által gyártott rotátorok rendkívül gazdaságos és hatékony öntözést valósítanak meg. Olyan helyre javasoljuk a telepítésüket, ahol kevesebb víz áll rendelkezésre az öntözésre, ezek a típusok ugyanis kevesebb mint 50%-kal kevesebb vízből képesek beöntözni az adott területet, mint a hagyományos spray szórófejek.

Ez a rotátor is több sugárban öntözi a területet, biztosítva ezzel a tökéletes csapadékelosztást és lefedettséget. A Hunter rotátorai a piacon kiemelkedő egyenletességet és megbízhatóságot nyújtanak. Ha a régebbi típusú öntözőrendszerünk alkatrészei, szórófejei száraz foltokat hagynak az öntözendő területeken, mindenképpen javasoljuk, hogy cserélje le őket ezekre a rotátorokra. Sokkal kevesebb vízből sokkal hatékonyabb öntözést eszközölnek ki.

Az öntözési sugár jelenleg is állítható, a maximális távolságot 25%-kal csökkenthetjük. Tehetjük ezt úgy, hogy eltekerjük a szerkezet tetején található csavart. Minden Hunter Industries által gyártott rotátortípus esetében hasonlóképpen kell eljárnunk, ha állítani szeretnénk az öntözés sugarát. Ezáltal azonban a szóráskép nem fog változni, azt a szerkezet megtartja.

Ezek a rotátortípusok kis méretűek és kevesebb zónával beöntözhetjük általuk a kertet. Ezekhez az alkatrészekhez szükség van egy szórófejházra, csak úgy, mint a fúvókák esetében. Önállóan nem képesek funkcionálni.

A Hunter Industries fennállása óta több száz szabadalmat jegyzett be, melyek szegletében mind megújították az öntözőrendszer alkatrészeket. A cég törekszik a folyamatos innovációra és megújulásra, a hatékonyság és gazdaságosság szem előtt tartásával. Ennek a törekvésnek a mintapéldája és csúcsterméke a Hunter rotátorcsalád. Prémium kategóriás termékekről van szó, melyek sokat spórolnak nekünk a hónap végén.

Műszaki adatok:

Szín: elefántcsont

Öntözési sugár: 1,5 x 4,5 m (25%-kal csökkenthető), a sáv jobb oldali éle állítható

Kijuttatott vízmennyiség: 0,72 - 0,97 liter/perc

Ajánlott nyomástartomány: 2,1 - 3,8 bar

Csapadékintenzitás: 12 mm/óra

Telepíthető egy zónán belül az alábbi HUNTER MP Rotator fúvókákkal: MP1000, MP2000, MP3000