Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Vezérlő NODE-100 9V 1 körös + PGV101G mágnesszelep

Várható szállítás: 2024. április 18.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Előrendelhető
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • elemes
  • kültéri
  • vízálló
  • 1 körös vezérlő

Leírás és Paraméterek

HUNTER Vezérlő NODE-100 9V 1 körös PGV101G mágnesszelep

Hunter 1 körös elemes vezérlő, mely 1 db belső menetes HUNTER PGV mágnesszeleppel van szerelve.

Kiválóan alkalmas kiskertek 1 körös öntözőrendszerének vezérlésére. A NODE-100 vezérlő 1 db belső menetes, átfolyásszabályozós PGV mágnesszeleppel van szerelve, esőérzékelő, időjárásérzékelő bekötésére van lehetőség. A HUNTER NODE vezérlőt akár a szelepaknába is telepíthetjük, mivel speciális burkolattal készült, valamint egy gumisapka védi meg az esetleges szennyeződésektől. A vezérlő egy darab 9 V-os elemmel működtethető, mely kb. egy évig kitart (az elem nem tartozék). Egyszerűen beállítható és kezelhető. Használata nem igényel különleges tudást.  

Főbb jellemzők:

Működés: 9 V-os elemről

Vezérelhető körök száma: 1

Kültéri használatra, vízálló (IP68)

Független programok száma: 3

Programonkénti indítások száma: 4

Szünetmentes memória - az elem cseréjekor megmaradnak a beállított programok

Öntözési időtartam: maximum 6 óra, egy perces lépésekben állítható, programozható öntözési szünet: max. 7 nap Öntözési napok: a hét napjai, de maximum 31 napos ciklusok

Kézi indítás lehetséges

Könnyű kezelhetőség: egyszerű, érthető ikonok

Az elem nem tartozék.

A HUNTER Vezérlő NODE-100 9V 1 körös PGV101G mágnesszelep egy kiváló termék, mely kiválóan alkalmas egyszerűbb öntözőrendszerek, kis területek, egy zónás körök öntözésére, vezérlésére. Nagyszerűsége egyszerűségében rejlik és megbízhatóságában.

Az ilyen típusú automata vezérlőkkel sokat spórolhatunk a rendszer kiépítésekor, ugyanis megspóroljuk a mágnesszelepet, amelyet a készülék már alapból is tartalmaz. Megbízható teljesítményt nyújt az év minden szakában, a Hunter Industries amerikai öntözéstechnikai nagyvállalat ugyanis egyet jelent a hosszú távon kivál óan működő termékekkel.

A cég sok évtizede van jelen a piacon és élen jár az innovatív megoldások terén. Számos (több száz) szabadalmat nyújtottak már be az évek alatt, melyek mind-mind megreformálták az iparág egy-egy szegmensét. Az is a nagyvállalat mellett szól, hogy nem csupán otthoni felhasználású öntözőrendszerekhez fejlesztenek és gyártanak elemeket, hanem nagyszabású rendszerek kiépítését is lehetővé teszik termékeikkel. Így golfpályák, stadionok, parkok, kereskedelmi komplexumok öntözéstechnikáinál szinte biztos, hogy valamelyik terméket a Hunter gyártja. Ezek a nagyszabású, masszív megoldások pedig átültetve az otthoni környezetekbe, hosszútávú stabil működést eredményeznek, legyen szó akár kontrollerekről, esőérzékelőkről, szórófejekről, stb.

Ez a vezérlő típus rendkívül strapabíró házzal rendelkezik, mely bírja az időjárási viszontagságokat, a gumi védőréteg megóvja a készüléket a víztől és szennyeződésektől. Kiváló kültéri automatika, melyet telepíthetünk akár időjárás szenzorokkal együtt. Ezzel pedig sokkal effektívebbé tehetjük a rendszerünket, hiszen az érzékelők kedvezőtlen időjárási körülmények esetén (csapadék, vagy fagypont alatt) jelet küldenek a kontrollernek, mely leállítja az öntözést. Amint az időjárás újra öntözésre alkalmassá válik, visszaindul magától a rendszer.