Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Vezérlő XCORE 401i 4 körös, kültéri

Gyártó: Hunter
  • Vezérlő egység XCORE 401 4 körös
  • kültéri használatra

Leírás és Paraméterek

HUNTER Vezérlő egység XCORE 401 4 körös, kültéri használatra

A HUNTER XCORE 4 zónás kültéri vezérlő egység, jellemzője, hogy távirányítható, ami nagy kényelmet jelent a használatába. A termék fő jellemzője, hogy programozható: A, B és C programok különböző indítási időpontokkal. A programok elmenthetők és előhívhatók. A zónák indítása közé öntözési szünet is programozható.

A kimenetre két mágnesszelep is kapcsolható, a programok tárolásához szükséges memóriát tartalmaz.

Méretei:

  • Magasság: 16.5 cm
  • Szélesség: 14.6 cm
  • Mélység: 5 cm

A HUNTER Vezérlő egység XCORE 401 4 körös, kültéri használatra szánt automatika, mely remekül látja el feladatát otthoni öntözőrendszerek esetében. Az anyacégnek az XCORE szériája ötvözi egymásban a sokoldalú funkcionalitást és a felhasználóbarát kezelőfelületet.

Emellett pedig, mint minden Hunter termék, ez is rendkívül megbízható és hosszú távon látja el tökéletesen a feladatait.

Ez a termék rendkívül sok funkcióval bír és széleskörű beállíthatóság jellemi. A SolarSync funkciónak köszönhetően víztakarékos megoldásokban élen jár. Évszakokhoz igazíthatjuk az öntözést, így nem szükséges a megadott hónapokban, évszakban újraprogramoznunk a rendszert. A víztakarékosság egyébként is kiemelten fontos a cég számára.

Miután az elmúlt években a Hunter Industries amerikai nagyvállalatnak otthont adó Kalifornia államban az év több mint 90 százalékában mértek szárazságot és a vízkészlet is rendkívüli mértékben fogy mind lokális, mind globális szinten, a cég elhatározta, hogy éllovasa lesz a víztakarékos öntözőrendszerek kialakításának. Ennek az elképzelésének gyakran hangot is ad, weboldalán olvashatjuk is a cég küldetéseként kitűzött környezettudatos szemlélet előtérbe helyezését. Éppen ezért minden hasonló termék esetében fontos szempont, hogy ne pocsékoljon el fölöslegesen vizet. Mind a szórófejek úgy lettek kialakítva, mind a kontrollerek megtervezve és fejlesztve, hogy okosan gazdálkodjanak az értékes ivóvízzel, melyből egyre kevesebb van sajnos a bolygónkon.

Az esőérzékelőkkel összehangolható vezérlőegység rendkívüli mértékben megnöveli a rendszerünk hatékonyságát és kisegít minket a hónap végi vízszámla kifizetésében. Az, hogy esős idő esetén, valamint fagypont alatt a megfelelő szenzorok telepítése által leáll az öntözés, az rendkívül takarékossá teszi az öntözőrendszert. Ez a kontroller tehát képes arra, hogy beprogramozzuk az öntözés késleltetését esős idő esetén. Ezen felül pedig a “Cycle and soak” funkciót alkalmazva eloszthatjuk az öntözési idő intervallumot több kisebb részre, amely megnöveli a hatékonyságot és lecsökkenti a vízfogyasztást.

A termék hibaelhárító funkcióval is rendelkezik, így egy rövid tesztet lefuttatva az eszközön, kiszűrhetjük a hibásan operáló zónákat. Ráadásul akinek számít a kényelem, a cég által gyártott távirányító segítségével távolról is vezérelhetjük a rendszert. Elindíthatjuk és megállíthatjuk az öntözést, tartózkodjunk a kertnek bármely pontján is.

A kültéri használatra tervezett háza a szerkezetnek ellenáll a zord időjárási körülményeknek is. Maga a készülék megbízható és stabil működést nyújt az év egészében. A stabilitás és biztonság abban a funkciójában is kiütközik ennek az XCORE vezérlő típusnak, hogy esetleges áramkimaradás esetén sem veszítjük el a betáplált programokat. A memória megjegyzi a konfigurációkat, csak úgy mint az időt és dátumot.