Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Vezérlő XCORE 601i 6 körös, beltéri

Várható szállítás: 2024. április 18.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Előrendelhető
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • Vezérlő egység XCORE 601i 6 körös
  • beltéri használatra

Leírás és Paraméterek

HUNTER Vezérlő egység XCORE 601i 6 körös, beltéri használatra

 A Hunter X-core beltéri 6 zónás automatika piacon az egyik legmegbízhatóbb vezérlő, árértékarányban a legjobb megoldás. Könnyen kezelhető és áttekinthető esőérzékelő csatlakoztatható hozzá. Az évszak változásainak megfeleően százalékosan, kis százalék lépésben a megfelelő viszonyokhoz tudjuk alakítani. Többféle program állítható be rajta az: A, B, C pontok alatt akár 4 inddítási időponttal is. A zónák indítása közé, tetszés szerint szünet programozható és távirányítóval is működtethető.

 A Hunter X-core beltéri 6 zónás vezérlő és úgy általában az összes XCORE típus masszív otthoni felhasználásra szánt kontrollereknek számítanak, nagyszerű funkciókkal felvértezve. Ráadásul mindezt elérhető áron kínáljuk most Önnek! Ezt a 6 körös, zónás típust rendkívül egyszerű konfigurálni, beállítani, mindenki számára könnyen elvégezhető a készülék programozása. Otthoni felhasználásra kifejezetten ajánljuk ezt a terméket!

Ezek az öntözőrendszer vezérlő típusok rendkívül hatékonnyá és takarékossá válnak, amint hozzájuk csatlakoztatunk egy esőérzékelőt. Minden hasonló típus rendelkezik a következő víztakarékos funkciókkal: programozható öntözés-késleltetés eső esetén, “Cycle and soak” funkció (az öntözési időtartam több rövidebb időtartamokra való elosztása) és évszakhoz igazított öntözés a Solar Sync segítségével.

Ha szempont a kényelem, akkor ez különösen a mi termékünk lehet. A távirányítóval működtethető öntözés sokkal kényelmesebbé és praktikusabbá, gyorsabbá teszi a rendszer aktiválását és leállítását.

A Hunter Industries berkein belül a biztonságra is gondoltak a tervező mérnökök a fejlesztés során. Így áramkimaradás esetén sem kell tartanunk attól, hogy elvesznek a betáplált programjaink, a készülék eltárolja azokat memóriájában, csak úgy mint az időt és dátumot. A QuickCheck funkció továbbá lehetővé teszi számunkra, hogy ellenőrizzük az egyes zónák helyes működését. Ha valami elromlott a rendszerben, a vezérlő jelezni fog nekünk egy “err” hibaüzenet kijelzésével.

A HUNTER Vezérlő egység XCORE 601i 6 körös, beltéri használatra lett tervezve, így ne szereljük fel kültéren, mert nem viseli el az időjárási viszontagságokat. Beltérről kényelmesen irányíthatjuk az automatikát kézzel, nem kell kimennünk még a kertbe sem. Vagy a már említett távirányítóval még egyszerűbben és komfortosabban. Ez a termék egy megbízható, stabilan működő, sokfunkciós készülék, mely a sokoldalúsága mellett egyszerű kezelhetősége révén ideális választás otthoni öntözőrendszerekhez.