Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Vezérlő XCORE 601i 6 körös, kültéri

Gyártó: Hunter
  • Vezérlő egység XCORE 601 6 körös
  • kültéri használatra

Leírás és Paraméterek

HUNTER Vezérlő egység XCORE 601 6 körös, kültéri használatra

 A HUNTER XCORE 6 zónás kültéri vezérlő egység, az egyik legmegbízhatóbb, jellemzője, hogy távirányítható, ami nagy kényelmet jelent a használatában. A termék fő jellemzője a könnyű programozhatóság. Háromféle program táplálható be, A, B és C programok különböző indítási időpontokkal. A programok elmenthetők és előhívhatók. A zónák indítása közé öntözési szünet is programozható. Egy kimenetre két nágnesszelepet is rá lehet kötni. A vezérlőhöz esőérzélkelő és Solar Sync időjárásérzékelő is csatlakoztató.

Méretei

Magasság: 16.5 cm

Szélesség: 14.6 cm

Mélység: 5 cm

Az XCORE széria termékei között megtalál áruházunkban 4, 6 és 8 zónás öntözőrendszer automatikákat. Ezek a típusok ötvözik az otthoni felhasználás miatt kialakított egyszerű kezelhetőséget, a Hunter cég által gyártott stabilan és megbízhatóan működő termékek szellemiségét és a rendkívül széleskörű funkcionalitást. Minden hasonló vezérlő számos beállítási lehetőséggel rendelkezik és több víztakarékos megoldást tesz lehetővé számunkra.

Ennek a szériának minden tagja rendelkezik az alábbi környezettudatos funkciókkal, beállítási lehetőségekkel:

Csatlakoztatható többfajta szenzor, így esőérzékelők és meteoállomások. Ezek mind nagyban megnövelik a rendszer hatékonyságát és csökkentik a vízfogyasztást. Ilyen szenzorokból többfajta is elérhető szakáruházunkban, mivel azonban ez a termék rendelkezik SolarSync funkcióval, ezért valamennyi érzékelővel működtethető. Ezek a készülékek esős idő esetén rádiófrekvenciás jelet küldenek a kontrollernek (vagy kábelen keresztül), mely leállítja az öntözést, hogy ne pazaroljuk a vizet. A fejlettebb és komolyabb érzékelők képesek a hőmérsékletet is mérni, így fagypont alatt szintén leáll a rendszer. Mindezek nagyban hozzásegítenek minket ahhoz, hogy többet spóroljunk a hónap végén a vízszámlán, pláne az esős évszakokban, hónapokban.

“Cycle and soak” funkció, mely lehetővé teszi számunkra, hogy az öntözéses időszakasz több kisebb intervallumra legyen lebontva. Ezáltal hatékonyabbá és takarékosabbá válik maga az öntözés. Évszakhoz igazított öntözés beállítása, szintén a SolarSync segítségével. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy az év adott szakához igazítsuk az öntözést, optimalizálva ezzel a vízfelhasználást az időjárási körülményekhez.

“QuickCheck” funkció, mely által kiszűrhetjük az esetleges meghibásodásokat a rendszerben. Ha az öntözőrendszer esetleg meghibásodik valahol, akkor sok értékes vizet veszíthetünk teljesen fölöslegesen. Ez a termék képes egy gyors ellenőrzést végezni, mely során felméri az öntözőrendszer állapotát.

A HUNTER Vezérlő egység XCORE 601 6 körös, kültéri használatra szánt kontroller, melynek a háza bírja a strapát és elviseli az időjárási viszontagságokat. Ráadásul a kertben felszerelve távirányítóval irányíthatjuk a távolból, a kert egy megadott pontjából is, ez pedig igen kényelmes funkció.

Elmondhatjuk tehát, hogy ez a termék egy igen masszív, erőteljes és felhasználó-barát, otthoni használatra szánt vezérlő automatika. A Hunter Industries évről évre nyújtja be az újabbnál újabb szabadalmakat, melyek által sikerül neki diktálnia a piaci trendeket. Élvonalban jár az öntözéstechnika világában a megbízhatóságban, stabil működésben és felhasználó-barát kezelőfelületek kialakításában. Ezzel a termékkel tehát nem lőhetünk mellé, hiszen az egész világon elterjedt szériáról van szó, mely stabil teljesítményt nyújt az év minden szakában, hosszú időn keresztül.