Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Vezérlő XCORE 801i 8 körös, kültéri

Gyártó: Hunter
  • Vezérlő egység XCORE 601i 6 körös
  • beltéri használatra

Leírás és Paraméterek

HUNTER Vezérlő egység XCORE 801 8 körös, kültéri használatra

A HUNTER XCORE 8 zónás kültéri vezérlő egység, az egyik legmegbízhatóbb, jellemzője, hogy távirányítható, ami nagy kényelmet jelent a használatában. A termék fő jellemzője a könnyű programozhatóság. Háromféle program táplálható be, A, B és C programok különböző indítási időpontokkal. A programok elmenthetők és előhívhatók. A zónák indítása közé öntözési szünet is programozható. Egy kimenetre két nágnesszelepet is rá lehet kötni. A vezérlőhöz esőérzélkelő és Solar Sync időjárásérzékelő is csatlakoztató.

Méretei

Magasság: 16.5 cm

Szélesség: 14.6 cm

Mélység: 5 cm

A HUNTER Vezérlő egység XCORE 801 8 körös, kültéri használatra szánt kontroller, mely olyan házzal rendelkezik, ami bírja az időjárási viszontagságokat. Felszerelve kültéren hosszú távon fog megbízható teljesítményt nyújtani és tökéletesen ellátni feladatát.

Ez a termék az XCORE széria legtöbb zónát kezelni képes vezérlő egysége. Otthoni felhasználásra szánt, masszív funkcionalitású készülék, mely víztakarékos megoldásaival az egyik leginnovatívabb és közkedveltebb kontroller jelenleg a piacon. A Hunter Industries olyan nagyszabású öntözőrendszerek kifejlesztésével és gyártásával is foglalkozik, melyeket golfpályákra, arénákra, parkokra, kereskedelmi komplexumokra terveznek, így mondhatjuk, hogy rendkívül stabilan működő alkatrészeket gyártanak, amelyek az otthonunkban bőven el tudják látni a feladatukat.

Ezen computer kezelése rendkívül egyszerű és felhasználó-barát. Ráadásul a cég minden termékéhez rengeteg háttéranyag elérhető. Mind videó, mind írásos anyag formájában. Ebből is látszik, hogy mennyire népszerűek a cég termékei, ez pedig különösen igaz erre a szériára és erre a termékre. A világon szinte mindenhol megtalálhatóak az általuk gyártott szórófejek, vezérlők és egyéb termékek, melyek beállításához és telepítéséhez ezernyi forrásból találhatunk anyagot és segítséget az interneten.

A víztakarékos megoldásoknak és környezettudatos vízfogyasztásnak az egyik éllovasa a cég. Globális szinten tűzte ki célul, hogy fenntartható fogyasztást szolgáltató rendszereket vezet be, fejleszt és bocsát ki a széles publikum elé. Ha elsétálunk egy kertvárosban, vagy stadionban, szinte biztos, hogy találkozhatunk a Hunter megoldásokkal. A cég népszerűségének és sikerének az öntözőrendszer szektorban egyik oka az, hogy rendkívül felhasználó-barát, könnyen kezelhető termékeket gyártanak. Minden vásárlót partnerként kezelnek és évről évre arra törekednek a fejlesztői brigádban, hogy minél jobban kielégítsék a vásárlói igényeket.

Ez a computer igen sokoldalú és sokszínű funkcionalitás jellemzi. Csatlakoztathatunk hozzá szinte bármilyen áruházunkban kapható esőérzékelőt és szenzort, melyek által jelentősen megnövelhetjük öntözőrendszerünk hatékonyságát és takarékosságát. Több különböző programmal rendelkezik, melyek rendkívül hasznosnak bizonyulhatnak, ha spórolni szeretnénk a vízszámlánkon.

Esőzés esetén késleltethetjük az öntözést, szakaszolhatjuk az öntözési idő intervallumot, évszakhoz igazíthatjuk az öntözést. Ráadásul a készülék olyan típusú memóriával rendelkezik, mely nem felejti el a belé táplált programokat még áram kimaradása esetén sem. Ugyanígy az időt és a dátumot is megjegyzi. Ez sok kellemetlenségtől óvhat meg minket áramszünetkor.

A kényelem és egyszerű kezelés pedig olyannyira fontos volt ennél a terméknél a fejlesztés során, hogy távirányítóval irányíthatjuk a rendszert. Megállíthatjuk az öntözést, elindíthatjuk, stb. Hibakereső funkcióval is el van látva ez az XCORE típus, mely egy gyors ellenőrzés során felméri a rendszer állapotát és kiszűri az egyes zónákban adódható problémákat, meghibásodásokat.