Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

KPE átmenet BM 25mm x 1/2"

Várható szállítás: 2024. május 23.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 46 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • egyenes átmenet
  • 25 mm x 1/2"
  • Belső menetes (BM)
  • KPE csövekhez

Leírás és Paraméterek

KPE átmenet BM 25mm x 1/2"

Ez a KPE átmenet BM 25mm x ½”-os fizikai paraméterekkel ideális választás abban az esetben, ha egy 25 mm-es KPE csövet például egy ½”-os szerelvényhez szeretnénk csatlakoztatni. De bármilyen egyéb megoldás is szóba jöhet, a lényeg, hogy a méretek passzoljanak. A ½”-os csatlakozása az idomnak horganyzott acélból készül, ami még ellenállóbbá és erősebbé teszi ezt a terméket.

A nálunk kapható KPE idomok egyébként több anyagból tevődnek össze. Kék és fekete polipropilénből, poliacetálból, NBR és EPDM gumikból, valamint a már említett horganyzott acélból, belső menetes idomok esetében. 

Ez az KPE átmenet nem egy bonyolult szerkezet, szerelése is igen egyszerű. Masszív, de nem komplex, bármely kezdő kertépítő be tudja integrálni a rendszerbe. A csatlakoztatásuk csövekhez ezeknek az idomoknak nem igényel kertészeti szaktudást, csupán arra ügyeljünk oda, hogy jó erősen húzzuk meg az illesztéseket, akár svéd fogóval is, nehogy csöpögjön a rendszer. Ebben az esetben ugyanis hiába vásároljuk meg a prémium kategóriás víztakarékos minőségi szórófejeket, kontrollereket, meteor-állomásokat és mágnesszelepeket, hogyha a rendszer alapját képező csőhálózatnál és a csöveket, szerelvényeket összekötő KPE idomok esetében lép fel szivárgás, csöpögés.

A KPE átmenetek azért fontosak, hogy a különböző csatlakozási mérettel rendelkező öntözőrendszer szerelvények és alkatrészek kompatibilisek legyenek egymással, könnyedén szerelhessük őket együtt.

A KPE idomok egyébiránt rendkívül fontos elemei öntözőrendszerünknek. Ezek jelentik az összeköttetési pontokat a rendszer egyes elemei között. Fontos, hogy jó helyről válasszuk meg ezeket az elemeket és strapabíró termékeket válasszunk, melyek bírják a terhelést hosszú távon. Nem repednek el és nem mondják fel a szolgálatot. Ez a termék akár a 10 bar nyomást is képes elviselni.

Menet - belső menet (BM) 1/2" BM
Max. nyomás 6 Bar
Menet (tok) 25-ös tok