Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

KPE átmenet BM 32mm x 3/4"

Várható szállítás: 2024. május 27.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 20 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • egyenes átmenet
  • 32 mm x 3/4″
  • Belső menetes (BM)
  • KPE csövekhez

Leírás és Paraméterek

KPE átmenet BM 32mm x 3/4"

Ez a termék a nagyobb átmerőjű, 32 mm-es KPE csövekhez szolgál összeköttetési pontként külső menetes elemekkel. A KPE átmenetek lényeges elemei öntözőrendszerünknek. Számos esetben előfordulhat ugyanis, hogy két alkatrész csatlakozása nem passzol egymáshoz a méretbeli különbségek miatt. Ezekben az esetekben megtehetjük, hogy ilyen és ehhez hasonló alkatrészekkel átmenetet képezünk az egyes alkatrészek között.

Kínálatunkban megtalálja azokat az elemeket, melyek átmenetet képesek képezni 25 mm-es, 32 mm-es, 1”-os, ½”-os és ¾”-os csatlakozásoknál. Így ha ez a termék nem pont megfelelő adott esetben, öntözőrendszerének megadott pontján, találni fog ebben a termékkategóriában olyan átmenetet, mely biztosan megfelelő lesz. A KPE idomok egyébként is rendkívül fontos részét képezik öntözőrendszerünknek. A segítségükkel biztos, stabil csatlakozást képezhetünk a föld alatt futó KPE csövek és egyéb szerelvények között.

Minden nálunk kapható KPE átmenet és KPE idom magas terhelhetőséggel rendelkezik, elviselik akár a 10 bar nyomást is. Ez lehetővé teszi, hogy hosszú távon tökéletesen ellássák feladataikat. Nem fognak elrepedni még szélsőséges viszonyok között sem. Ez különösen igaz minden belső menetes termékünkre, hiszen azoknak a belső menete horganyzott acélból készül, mely hosszú távon bírja a terhelést. Az elem többi része pedig igen erős polipropilén, poliacetál és NBR, EPDM gumikból áll össze. Ha megvan a tervrajz, abból pontosan kiderülhet, hogy hány KPE idomra is lesz szüksége és milyenekre. Ezek alapján már egyszerűbb eldönteni, hogy mely termékeket válassza.

Menet - belső menet (BM) 3/4" BM
Max. nyomás 6 Bar
Menet (tok) 32-es tok