Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

KPE átmenet KM 25mm x 3/4"

Várható szállítás: 2024. május 23.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 66 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • egyenes átmenet
  • 25 mm x 3/4″
  • Külső menetes (KM)
  • KPE csövekhez

Leírás és Paraméterek

KPE átmenet KM 25mm x 3/4"

Ez a KPE átmenet kiváló minőségű, megbízható termék, mely hosszú távon lesz aktív és hatékony tagja öntözőrendszerének. Olyan elemek összeillesztésére szolgál, ahol különböző méretűek a csatlakozások. Ezekkel az átmenetekkel megoldhatjuk 25 mm-es, 32 mm-es, 1”-os, ½”-os és ¾”-os illesztések összekapcsolását különböző módokon.

Ezzel a KPE átmenettel egy 25 mm-es KPE csövet és belső menettel rendelkező alkatrészeket csatlakoztathatunk egymáshoz. Számos esetben előfordulhat, hogy a föld alatt futó, talajszint alá lefektetett csőhálózat bizonyos részeire be kell iktatnunk egy olyan elemet, mely nem az adott cső vastagságának megfelelő. Ilyenkor mindig átmeneteket és toldókat használunk, melyek segítségével könnyedén áthidalhatóvá válik bármilyen hasonló jellegű probléma.  

Ez a KPE átmenet KM 25mm x ¾”-os fizikai paraméterekkel fekete és kék polipropilénből, poliacetálból, különböző típusú gumikból készül. Nem kell félnie, hogy ez az átmenet idő előtt elkopik, vagy a nagy nyomás hatására megreped, elviseli akár a 10 bar-os terhelést is.

Menet - külső menet (KM) 3/4" KM
Max. nyomás 6 Bar
Menet (tok) 25-ös tok