Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

KPE könyök 25mm x 25mm

Várható szállítás: 2024. június 25.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 240 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • Könyök idom
  • 25 mm x 25 mm
  • KPE csövekhez

Leírás és Paraméterek

KPE könyök 25mm x 25mm

Ez a KPE könyök a KPE csőhálózat, a víz útjának elfordítására szolgál. E termék segítségével 90 fokos szögben vezethetjük tovább az öntözővizet. Értelemszerűen kettő darab 25 mm-es KPE cső csatlakoztatható hozzá, de áruházunkban megtalálja a szintén sztenderdnek számító 32 mm-es változatot is.

Azt érdemes tudni az öntözőrendszer lefektetéséről, a KPE csőhálózat és az idomok telepítéséről, hogy ajánlott kicsit túlméretezni a rendszert, hogy jobban bírja a terhelést. Persze ha a víznyomás és a feltételek engedik, bőven elegendő lehet a 25 mm-es változat is. A KPE idomok az öntözőrendszerünk kiépítésében rendkívül nagy szabadságot biztosítanak számunkra. Segítségükkel elágaztathatjuk, elfordíthatjuk, megtoldhatjuk, elzárhatjuk a víz útját, illetve az úgynevezett nyeregidomok segítségével vízkivezetési pontokat is létrehozhatunk a KPE csőszakaszon.

Ezek a KPE könyökök kiváló anyagminőségűek és hosszú távon fogják bírni a terhelést. Kínálatunkba csak olyan termékeket válogatunk össze, melyeknek a minőségében abszolút megbízunk és garanciát is vállalunk értük. Ezek az idomok a gyártó leírása alapján 10 - 16 bar nyomásra lettek tervezve, nyilván a vastagabb és nagyobb elemek jobban bírják a terhelést. Nem kell azonban attól tartanunk, hogy ezek az alkatrészek hosszú távú használat, vagy nagyobb igénybevétel esetén elrepednek, vagy megsérülnek, ugyanis rendkívül masszív és kompakt szerkezetekről van szó.

Ez a KPE könyök 25mm x 25mm fizikai paraméterekkel számos esetben hasznosnak bizonyulhat a rendszer lefektetése, kiépítése során. Egy professzionális kertépítőnek a felszereléséből nem hiányozhatnak ezek az idomok, ugyanis nagyon gyakran van szükség rájuk. A csövek szakszerű lefektetéséhez, elvezetéséhez, kialakításához elengedhetetlenek lesznek a jó minőségű könyök idomok.

Ezek a típusok pedig nem mondják fel a szolgálatot. Fekete és kék polipropilénből készülnek, poliacetálból és jól záró, tömítő gumikból. Érdemes a telepítésnél arra odafigyelni, hogy alaposan húzzuk meg a csatlakozásnál, hogy csöpögésmentes legyen a rendszer. 

Max. nyomás 6 Bar
Menet (tok) 25-ös tok