Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

KPE könyök BM 25mm x 1"

Várható szállítás: 2024. május 24.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 18 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • Könyök idom
  • 25 mm x 1″
  • Belső menetes (BM)
  • KPE csövekhez

Leírás és Paraméterek

KPE könyök BM 25mm x 1"

Ez a KPE könyök BM 25mm x 1”-os fizikai paraméterekkel rendelkezik, tehát egy 15 mm-es KPE csőhöz illeszthetünk a segítségével 1”-os csatlakozással rendelkező további idomokat, szerelvényeket. Az elem lényege, hogy elfordítja a víz útját, így tetszőleges módon alakíthatjuk öntözőrendszerünk struktúráját általa. Egyébként ez jellemző az összes KPE idomra, hiszen a segítségükkel igen változatosan és nagy szabadságfokkal hozhatunk létre különböző öntözőrendszereket. Ezeket hozzáilleszthetjük kerti adottságainkhoz, a terület méretéhez, formájához, az abban található egyes egységekhez.

Ez a KPE könyök igen strapabíró és masszív szerkezet. Belső menete horganyzott acélból készül, mely még ellenállóbbá és masszívabbá teszi, még nagy víznyomás, nagy igénybevétel és terhelés esetén is. Ezek a KPE könyökök nem fognak elrepedni és nem mondják fel a szolgálatot.

A menetes KPE könyökök szerelése is igen egyszerű és bárki számára könnyen elvégezhető. A meneteket csupán egymáshoz kell csatlakoztatni, sokszor érdemes viszont amellett, hogy jó erősen meghúzzuk, teflonozni is az illesztéseket. 

Menet - belső menet (BM) 1" BM
Max. nyomás 6 Bar
Menet (tok) 25-ös tok