Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

KPE T-idom BM 25mm x 1"

Várható szállítás: 2024. április 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 21 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • KPE T-idom
  • 25 mm x 1″ x 25 mm
  • Belső menetes (BM)
  • KPE csövekhez

Leírás és Paraméterek

KPE T-idom BM 25mm x 1"

Ez a termék roppant erős, masszív anyagösszetételű, strapabíró szerkezet. Akár a 10 bar nyomást is képes elviselni ez a KPE T-idom. A sapka rész kék polipropilénből készült (PP-B), a roppanógyűrű pedig poliacetálból (POM). A leszorító gyűrű fekete polipropilén (PP-B), a tömítő gyűrű pedig NBR, EPDM gumi. Az idomtest maga, a fekete rész szintén fekete polipropilén. Mivel ez a termék belső menetes, ezért rendelkezik fém gyűrűvel is, ami horganyzott acél.

Ez a termék, a KPE T-idom BM 25mm x 1"- os csatlakozást tesz lehetővé. A T-idomok segítségével könnyedén és játszi egyszerűséggel elágaztathatjuk a víz útját öntözőrendszerünkben. A föld alatt futó KPE csőhálózatnál szinte elengedhetetlen ez az elem, ugyanis szinte biztos, hogy szükségünk lesz egy olyan alkatrészre, amely arra szolgál, hogy több irányba folyjon tovább a víz a kertnek egy adott pontján. Kettő darab 25 mm-es csatlakozással rendelkezik, valamint a fém gyűrűs belső menetes részén 1”-ossal. Így ennek megfelelő alkatrészekkel bővíthetjük a rendszert.

A KPE idomok szerelése roppant egyszerű, bárki könnyedén elvégezheti.

Ennek a T-idomoknak a segítségével tehát elágaztathatja a víz útját és egy elemhez kettő továbbit szerelhet. Hasonló idomok még az egyenes toldók, a szűkítő, bővítő toldók, a könyökök, a nyeregidomok és a végelzárók. Ezeknek mind-mind más funkciója van.

Menet - belső menet (BM) 1" BM
Max. nyomás 6 Bar
Menet (tok) 25-ös tok