Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

KPE toldó szűkítő 20mm x 25mm

Várható szállítás: 2024. május 24.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 2 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • Egyenes toldó szűkítő
  • 25 mm x 20 mm
  • KPE csövekhez

Leírás és Paraméterek

KPE toldó szűkítő 25mm x 20mm

A KPE idomok azok az idomok, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a KPE csöveket összekössük egymással, valamint a KPE csövekre telepítsük az öntözéstechnika különböző elemeit és alkatrészeit (pl. mágnesszelep, kerti csap). A különböző méretű és átmérőjű KPE csövekhez különböző méretű KPE idomok illenek (pl. 20-as KPE csőhöz 20-as KPE idom). A kínálatunkban kapható KPE idomok ún. nagy nyomású idomok, amelyek 10 bar nyomást is képesek elviselni. Laikus által is kézzel könnyen szerelhető, azonban ajánlott az idomok svéd fogóval történő utánhúzása a biztonság kedvéért.

A KPE idomok az öntözőrendszerek tetszés szerinti átalakítását, variálhatóságát, megoszthatóságát teszik lehetővé. Kínálatunkban megtalálhatóak a különböző méretű KPE átmenet idomok, T-idomok és könyökidomok, valamint a különböző nyeregidomok (más néven megfúrós idomok vagy béklyók), melyek segítségével kijelöljük a KPE csövön a szórófejek helyét - használatával a KPE csövön kialakított lyukon a kijuttatott vízmennyiséget a telepített szórófej fogja hasznosítani.

A kínálatunkban kapható összes KPE idom kiváló minőségű, hosszú ideig megbízhatóan működő, feladatát tökéletesen ellátó elem. Ezen idomok segítségével elágaztathatjuk a víz útját, elfordíthatjuk a csőrendszert 90 fokban merőlegesen, vagy éppen összetoldhatunk két csövet.

A T-idomok által elágaztathatjuk a víz útját, a KPE könyökidomok elfordítják azt valamelyik irányba. Az is megoldható, ha el szeretnénk zárni valahol a vizet, lezárni a rendszert, ebben az esetben egy záróelemet kell alkalmaznunk. Az átmenet idomokkal átmenetet képezhetünk különböző átmérőjű elemek, csövek, alkatrészek között, a toldóval pedig szimplán csak megtoldhatjuk ezeket. 

Max. nyomás 6 Bar
Menet (tok) 20-25 tok-tok