Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

LED szúnyogcsapda inzektor 20 m2

Várható szállítás: 2024. április 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 13 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): Előrendelhető
Szállítási díj: 976 Ft
  • LED
  • szúnyogcsapda
  • inzektor
  • 20 m2

Leírás és Paraméterek

WEITECH LED szúnyogcsapda inzektor 20 m2

Ez a termék aktuálisan a nyári nyaralás fontos kelléke lehet, ha olyan környezetben pihenünk, ahol számíthatunk szúnyogok és más kellemetlen rovarok jelenlétére. A készüléket konnektorba kell helyezni. Működés közben kék fényt bocsát ki, amellyel magához vonzza a vérszívókat. A rovarok engedve a csábításnak berepülnek a készülék belsejébe, ahol érintkeznek a két egymásra helyezett fémlappal. Ez a találkozás ízeltlábú barátaink számára végzetes. Használat során ügyelnünk kell arra, hogy a készüléket fürdőszobában, zuhanyzó vagy kád közelében illetve bármilyen más vizes környezetben ne használjuk. A ráfröccsenő víz a készülékben kárt okozhat. Továbbá ellenjavasolt a használata gyermekszobában, illetve aktív gyermeki jelenlét mellett, viszont nagy hatékonysággal használható lefekvés után, alvás közben, amikor a házban vagy lakásban csupán ez a fényforrás világít.

Tulajdonságok:

  • Ideális választás legyek, szúnyogok és éjjeli lepkék ellen
  • 20 m2-es területen belül rendkívül hatékony
  • Az UV LED technológiának köszönhetően rendkívül effektív
  • Minimális az energiafogyasztása (1 Watt / 40 napi használat alatt)

A WEITECH LED szúnyogcsapda inzektor 20 m2-es lefedettségben nyújt tökéletes védelmet a szúnyogok és más éjjel repkedő rovarok ellen. A cég termékpolitikájában benne foglaltatik, hogy rendkívül környezetbarát módon végzi a dolgát minden készülékük, semmilyen méreganyag, vagy káros kemikália nem kerül a közvetlen környezetükbe. Ez egyébként minden hasonló termékéről elmondható a cégnek, mindig fizikai megoldásokkal igyekeznek távol tartani otthonunktól az idegesítő rovarokat, állatokat.

Ez a szúnyogirtó rendkívül jó választás és hosszú távon stabilan működik. A leghatásosabban az esti órákban működik, illetve rossz fényviszonyok között, amikor is a szúnyogok számára a készülék UV LED világítása a legvonzóbbnak hat. Működési elvét tekintve a készülék elektromos árammal öli meg a neki repülő rovarokat. A terméket elsősorban beltéri használatra tervezték. Kültéren is bevethető, csak arra ügyeljünk, hogy ne érje csapadék és magas páratartalom.

Biztonsági szempontok: Ügyeljünk rá, hogy gyermek ne érintse meg a készüléket, mikor üzembe van helyezve Mielőtt kitakarítanánk, vagy hozzáférnénk, húzzuk ki a konnektorból Mindig száraz ronggyal, ruhadarabbal tisztítsuk meg és ne használjunk a tisztításához semmilyen vegyszert Abban az esetben, ha az UV LED lámpa villog, az azt jelzi, hogy a bemenő feszültség elégtelen.