Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

LPE T-idom 16mm x 3/4" x 16mm KM kúpos

Várható szállítás: 2024. július 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 86 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • LPE T-idom
  • 16 mm x 3/4″ x 16 mm
  • Kúpos idom
  • LPE csövekhez, csepegtetőrendszerhez

Leírás és Paraméterek

LPE T-idom 16mm x 3/4" x 16mm KM kúpos

Ez a T-idom lehetővé teszi számunkra, hogy elágazást hozzunk létre csepegtető rendszerünkben. Ezáltal a víz útja két irányba mehet tovább és elérhetjük könnyedén, hogy több sorban öntözzük növényeinket.

A csepegtetéses módszer kiválóan alkalmas veteményesek, üvegházak, gyümölcsöskertek, bokor-, tuja- és fasorok öntözésére. Azért olyan hatékony ez a módszer, mert nem jut ki a levegőbe a víz, mint a szórófejes öntözés esetében, hanem az közvetlenül a talajfelszínre kerül. Így elkerüljük a víz elpárolgását a levegőben. A másik érv a csepegtetéses öntözés mellett, hogy a növény a talajfelszínre kijuttatott vízmennyiségből a lehető leghatékonyabban tudja felszívni a számára szükséges mennyiséget, ugyanis úgy alakítja ki földfelszín alatti gyökérrendszerét, hogy az igazodjon a csepegtető csöveken található vízkivezetési pontokhoz, lyukakhoz.

A csepegtető T-idomok, csak úgy mint minden egyéb csepegtető alkatrész nem nagy nyomásra lettek tervezve. Nem bírják el a hálózati víznyomást, így a rendszer elejére egy nyomáscsökkentőt javaslunk felszerelni. Ezekből a termékekből is megtalál kiváló minőségűeket öntözőrendszer webshopunk megadott termékkategóriájában. A nyomáscsökkentőket szerelheti, telepítheti földfelszín alá, vagy fölé, vagy akár a szelepdobozba is.

E termék T-idom 16mm x 3/4" x 16mm KM kúpos kialakításának köszönhetően egyszerűen szerelhető a további csövekkel és szerelvényekkel. A csövet a csatlakozásra illesztjük, majd a kupakot rácsavarjuk, mely így rászorítja azt az idomtestre. Erősen húzzuk meg a csatlakozást, hogy elkerüljük a szivárgást. Ez a termék kettő darab 16 mm-es és egy ¾”-os csatlakozású alkatrész összeköttetését, elágazását teszi lehetővé. 

Menet - külső menet (KM) 3/4" KM
Max. nyomás 6 Bar
Menet (tok) 16-os tok