Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

LPE T-idom 20mm x 3/4" x 20mm KM kúpos

Várható szállítás: 2024. május 23.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 67 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • LPE T-idom
  • 20 mm x 3/4″ x 20 mm
  • Kúpos idom
  • LPE csövekhez, csepegtetőrendszerhez

Leírás és Paraméterek

LPE T-idom 20mm x 3/4" x 20mm KM kúpos

Ez a T-idom kiváló minőségű, hosszú távon kiválóan funkcionáló termék. A csepegtetőrendszerek aktív tagját képezi, hiszen a segítségével elágazást hozhatunk létre. Több sorban vezethetjük tovább a vizet akár veteményesünkben, stb.

A csepegtető T-idomok gyorsan és könnyedén szerelhetőek. A nagyobb öntözéstechnikai vállalatok törekednek arra, hogy minél egyszerűbb és kézenfekvőbb legyen az öntözőrendszerek kiépítése. Így ez a termék is roppant hamar üzembe helyezhető. A kupak letekerése után ráhúzzuk azt a csőre, majd ráhúzzuk az idomtestre az LPE, vagy csepegtető csövet. Végezetül a szorítóanya meghúzásával rászorítjuk a csövet az idomtestre. Ezáltal csöpögésmentes csatlakozást kapunk. A tokos illesztéseket nem kell külön teflonoznunk. A menetes csatlakozások azonban már igénylik a tömítést, így ennek a T-idomnak is a ¾”-os végét érdemes a csatlakoztatás után körbetekerni teflonszalaggal. 

Ez a T-idom 20mm x 3/4" x 20mm KM kúpos fizikai paraméterekkel bír. A külső menetes végére értelemszerűen egy belső menetes csatlakozással rendelkező elemet illeszthetünk. A két 20 mm-es végére megtalál áruházunkban hozzá való LPE csöveket, azonban ha ennél kisebbre van szüksége, ajánljuk figyelmébe a 16 mm-es változatokat. Igen széles kínálattal bírunk csepegtető idomok terén, így a T-idomoknál megtalál 16 mm-es, 20 mm-es, ½”-os és ¾”-os változatokat, illetve szűkítő T-idomot is.

Bátran ajánljuk hát ezt a terméket minden kezdő és profi kertépítőnek, hosszú távon stabil eleme lesz csepegtető rendszerének.

A csepegtetéses öntözés az egyik leggazdaságosabb és leghatékonyabb módja a növényeink öntözésének. Nem csak hogy a párolgás elkerülése miatt csökkentjük a vízfogyasztást, hanem a növényeink is sokkal hatékonyabban tudják hasznosítani a rendszerből leadott vizet.

Menet - külső menet (KM) 3/4" KM
Max. nyomás 6 Bar
Menet (tok) 20-as tok