Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Nyomásszabályozó fix 1.4 bar 3/4" csepegtető és mikro öntözési körökre

Várható szállítás: 2024. április 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 11 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Irritec
  • csepegtető és mikroöntözéshez nyomásfixálá
  • bemenő méret ¾ col belső menet
  • kimenő méret ¾ col külső menet
  • Fix 1.4 bar nyomást eredményez az öntöző körön

Leírás és Paraméterek

Irritec Nyomásszabályozó, KB 3/4", 1,4 bar, 0,8-5 m3/h CSEPEGTETŐ CSŐHÖZ

A nyomásszabályozás mikroöntözés és csepegtető öntözés elengedhetetlen kelléke! Ugyanis mikro és csepegtető öntözés esetében az adott öntözési körön nem lehet a nyomás 1.4 bar-nál magasabb, mivel akkor vagy szivárogni fog a csepegtető gomba, vagy az idomokat ledoba a nyomás, esetleg roncsolódik a cső. Ez a termék pontosan ezt a problémát hivatott megoldani.

Az Irritec csepegtető cső nyomáscsökkentő (3/4″ BK – belső külső menet) csepegtetőcsőhöz, csepegtető rendszerhez és mikroöntözéshez használt nyomásszabályzó szelep. Mivel ezek a mikroöntöző zónák, körök nem igényelnek nagy nyomást, így szükséges azok alacsony nyomáson való üzemeltetése.

A műanyagházas Irritec nyomáscsökkentő bemeneti max. nyomása 6 bar lehet. Az érkező oldalon a menetcsatlakozása 3/4 col belső menet. A kimeneti nyomás gyárilag beállított érték, ami 1,4 bar, távozó oldal menetmérete 3/4 col KM – külső menet.

A nyomáscsökkentő szelep mindig fix 1,4 bar nyomáson fogja működtetni az utána kiépített öntöző zónát, pl. csepegtetőcső – csepegtetőrendszer, mikroöntöző szórófejek, csepegtetőgombák, csepegtetőtestek, pálcás csepegtetők, stb.