Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Patkánycsapda csalétekkel - Super Cat

Várható szállítás: 2024. május 28.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 10 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
  • Svájci minőség : megbízható termék
  • pénzvisszafizetési garancia
  • utántölthető : vegyen hozzá csalétket is
  • több csapda : biztosabb hatás

Leírás és Paraméterek

SWISSINNO Super Cat patkánycsapda csalétekkel

A SWISSINNO Super Cat patkánycsapda kinézetében nagyon hasonlít egy hagyományos egérfogóhoz, de mégsem ugyanaz. A svájci minőség mindenki szemében egyet jelent: megbízható, tartós anyagokból készült terméket, masszív, ellenálló kivitelben. A SWISSINNO Super Cat patkánycsapda sokáig hű társa lehet a patkányok elleni védekezésben!  

De hogyan is működik a SWISSINNO Super Cat patkánycsapda?

A SWISSINNO-tól már jól megszokott, 100%-ban természetes, egészségre ártalmatlan anyagokból készülő csalétek a lelke a patkánycsapdának. A cserélhető csaléteknek köszönhetően a SWISSINNO Super Cat patkánycsapda nem csak egyszer használatos termék, szinte örökéletű. Használhatjuk beltéren vagy kültéren egyaránt, alkalmas otthoni vagy épp munkahelyi környezetben is (például gyárakban, konyhákban, élelmiszer raktárakban). A csalétek a patkányokat odavonzó feromonos illatanyagokat bocsájt ki, mely az emberek számára nem érezhető. A patkány kíváncsiságától vezérelve odamegy a csapdához, belemászik és vége, onnan már nincs menekvés.

A SWISSINNO Super Cat patkánycsapda használata:

Helyezzük a csapdát egy olyan helyre, ahol a patkányok a leggyakrabban fordulnak elő. Távolítsuk el a védőkupakot a csapdáról, majd a nyitott csapdát fordítsuk úgy, hogy a fal felé legyen a nyitott része. A patkányok elsősorban a falhoz simulva közlekednek, így a csapdánkon át kell majd haladniuk, ha arra járnak. A csapdát gyakran ellenőrizzük. Ha patkányt találtunk a csapdában, akkor óvatosan emeljük fel a csapdát a fogantyúnál fogva, majd a fogantyút lenyomva a csapda elengedi az elhullott kártevőt. A csapda így újra készen áll a bevetésre!

A SWISSINNO Super Cat patkánycsapda használata teljesen higiénikus és diszkét, mindemellett hatásos a kártevőkkel szemben. A patkánycsapdához vásárolhatunk csalétek utántöltőt is.

Legyen óvatos a csapda használatakor, mert sérüléseket okozhat! Gyermekek kezébe nem kerülhet! A kihelyezett csapdától tartsa távol a gyermekeket és háziállatokat, mert megsérülhetnek, valamint az elfogott patkányok betegségeket terjeszthetnek!