Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

RAIN BIRD Fúvóka 6-VAN 0°-330° 1,2-1,8m

Várható szállítás: 2024. május 28.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 30 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Rain Bird
  • spray fúvóka
  • esőztető fúvóka
  • RAIN BIRD fúvóka
  • 6-VAN
  • változtatható nyílású fúvóka
  • 0°-360° öntözési szög
  • 1.2-1.8 m öntözési sugár

Leírás és Paraméterek

RAIN BIRD Fúvóka 6-VAN 0°-330° 1,2-1,8m

A Rain Bird VAN fúvókák a változtatható nyílású fúvókák tagjai. A VAN fúvókákat kifejezetten szabálytalan területek beöntözésére fejlesztette ki a Rain Bird. Az öntözési tartomány szögét fúvókánként tudjuk állítani egyszerűen, szerszám használata nélkül: csak tekerjük el a fúvóka peremét és állítsuk be a kívánt szögbe.

A RAIN BIRD Fúvóka 6-VAN 0°-330° 1,2-1,8m típus a cég spray fúvókák családjába tartozik. Kiválóan alkalmas közepes és kisebb méretű kertek, területek víztakarékos beöntözésére. Ennek a terméknek az öntözési sugara állítható, 1,2 és 1,8 méter között. Az öntözési távolságot így 25%-kal csökkenthetjük. Ezt úgy tehetjük meg, hogy eltekerjük a szerkezet tetején található rozsdamentes csavart. A szóráskép azonban ezáltal nem fog változni.

Az öntözési szöget 0 fok és 330 fok között állíthatjuk. A termék a narancssárga színkódot kapta. Ezek a jelölések jelzik nekünk a fúvóka öntözési sugarát és szögtartományát. Így beazonosításuk egyszerűvé válik és gyorssá és egy esetleges csere esetén sokkal hamarabb végzünk a művelettel.

Ezzel a termékkel bátran beöntözhetünk bármilyen szöget, legyen az hegyesszög vagy tompaszög vagy íves terület, szegély. Ez a fúvókatípus széleskörben felhasználható, használata, telepítése pedig rendkívül egyszerű. Fontos azonban, hogy a szórófejek kiosztásánál a szomszédos alkatrészek öntözzék egymást és ezáltal tökéletes legyen a lefedettség.

Ez a modell egyenletes vízelosztást biztosít és minden oldalon egyenlő mértékben távozik belőle a vízsugár. A területet adekvát módon beöntözi, valamint optimális méretű vízcseppeket szór a levegőbe, melyek kellően nagyok ahhoz, hogy a szél ne fújja el őket.

Az öntözési szög fokozatmentesen beállítható, rendkívül precízen járhatunk el ebben az esetben. Professzionális, prémium kategóriás öntözőrendszer alkatrészről van szó, a Rain Bird márkanév egyet jelent a minőségi öntözéstechnikával a szakmában. A professzionális kertépítők körében ismert a márka, hiszen egy igazi “régi motorosról” van szó, mely sok évtizede szolgáltat minőségi termékeket és szolgáltatásokat a vásárlók felé.

Műszaki jellemzői:

Öntözési sugár: 1.2-1.8 m

Öntözési szög: állítható (0°-360°)

Nyomástartomány: 1,0 - 2,1 bar (ajánlott: 2,1 bar)

Kilépési szög: 0°

Vízfogyasztás: 1,00 - 4,50 liter/perc (nyomástól, öntözési szögtől függ)

Színkód: narancssárga