Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

RAIN BIRD Fúvóka 8-VAN 0°-330° 1,8-2,4m

Várható szállítás: 2024. július 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 13 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Rain Bird
  • spray fúvóka
  • esőztető fúvóka
  • RAIN BIRD fúvóka
  • 8-VAN
  • változtatható nyílású fúvóka
  • 0°-360° öntözési szög
  • 1.8-2.4 m öntözési sugár

Leírás és Paraméterek

RAIN BIRD Fúvóka 8-VAN 0°-330° 1,8-2,4 m

A Rain Bird VAN fúvókák a változtatható nyílású fúvókák tagjai. A VAN fúvókákat kifejezetten szabálytalan területek beöntözésére fejlesztette ki a Rain Bird. Az öntözési tartomány szögét fúvókánként tudjuk állítani egyszerűen, szerszám használata nélkül: csak tekerjük el a fúvóka peremét és állítsuk be a kívánt szögbe.

Műszaki jellemzői:

Öntözési sugár: 1,8-2,4 m

Öntözési szög: állítható (0°-360°)

Nyomástartomány: 1,0 - 2,1 bar (ajánlott: 2,1 bar)

Kilépési szög: 5°

Vízfogyasztás: 2,00 - 6,50 liter/perc (nyomástól, öntözési szögtől függ)

Színkód: zöld

A fúvóka esetében a zöld színkód jelzi nekünk a kertben a termék típusát. Így könnyedén lecserélhetők és megkülönböztethetők az egyes alkatrészek, melyeket fizikai paraméterek alapján máshogy színkódoltak. (a kódok a fúvókák sugara és szögtartománya alapján lettek kialakítva)

Ez a termék kiválóan alkalmas kis és közepes méretű kertek víztakarékos beöntözéséhez. Kiválóan használhatjuk minden egyes szögtartományhoz. Mind hegyesszöghöz, tompaszöghöz, de akár az íves területekhez is tökéletesen alkalmas.

Fontos szempont a szórófejek elhelyezésénél, hogy a megfelelő átfedést biztosítsuk az egyes elemek között. Úgy kell felépítenünk a rendszert, hogy minden szórófejet legalább egy szomszédja öntözzön.

A RAIN BIRD Fúvóka 8-VAN 0°-330° 1,8-2,4 m fizikai paraméterekkel további előnyökkel is rendelkezik. Így például az öntözési szög fokozatmentesen beállítható. Ezáltal sokkal precízebben állíthatjuk be azt. A színkód a már felsorolt előnyökön túl azért is fontos, hogy felmérjük a kertben az egyes fúvókáknak az öntözési távolságát. Erre a rendszer kiépítése során nagy szükségünk lehet. További előnye a terméknek, hogy az átlagosnál nagyobb a szennyeződés-tűrése. A fúvókaszűrő alkalmazásával pedig minimalizálhatjuk az eltömődés veszélyét az öntözés során.