Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

RAIN BIRD Fúvóka MPR 12Q 90°, 2,7-3,7m

Várható szállítás: 2024. július 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 1 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): Előrendelhető
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Rain Bird
  • RAIN BIRD fúvóka
  • 12Q-MPR
  • fix szórásképű fúvóka
  • 90° öntözési szög
  • 2.7-3.7 m öntözési sugár

Leírás és Paraméterek

RAIN BIRD Fúvóka MPR 12Q 90°, 2,7-3,7m

A Rain Bird MPR fúvókák a fix szórásképű fúvókák közé tartoznak. A szórástávolság és a vízkibocsájtás szabályozására a fúvókákon állítócsavar található, valamint a fúvóka alatt egy szűrő kapott helyet. Az MPR fúvókák legfőbb tulajdonsága az illesztett vízeloszlás, mely megkönnyíti és rugalmassá teszi a fúvókák elhelyezésének tervezését.

Műszaki jellemzői:

Öntözési sugár: 0,6 - 1,5 m

Öntözési szög: 90°

Nyomástartomány: 1,0 - 2,1 bar (ajánlott: 2,1 bar)

Kilépési szög: 5°

Vízfogyasztás: 1,66 - 2,50 liter/perc

Színkód: barna

Ez a fúvóka barna színkódot kapott, ami nagyban segíti az alkatrész beazonosítását a kertben. Ezek a jelzések hozzásegítenek minket ahhoz, hogy egyszerűen cserélhessük fúvókáinkat, ugyanis egyből tudhatjuk, hogy milyen a szórási szögük és távolságuk.

A Rain Bird fúvókák egytől-egyig kiváló minőséget képviselnek az öntözőrendszerek világában. Az amerikai nagyvállalat kiemelt jelentőséget tulajdonít az innovációnak, ezáltal termékeik korszerűek és illeszkednek azokhoz az elvárásokhoz, amiket ma a szakma elvár ezen a téren. Így a hatékony öntözés és a víztakarékosság elsődleges szempont ezen termékek esetében. A fúvókákat úgy fejlesztik ki, hogy a lehető legkevesebb vízből érjék el a leghatékonyabb öntözést.

A gazdaságosság egyébként cégfilozófia a Rain Bird berkein belül, erről ad tanúbizonyságot a “Víz intelligens felhasználása” szlogen is, melyet a weboldalukon hirdetnek. Nem pusztán az otthoni öntözőrendszerek esetében végez ilyen irányú fejlesztéseket a vállalat, hanem például a mezőgazdaságban is, ahol nagyüzemi felhasználása történik a rendszereknek és a víznek.

Több évtizedes innováció eredményeként a Rain Bird mára több száz szabadalmat jegyez a területen és több ízben jelentősen átalakította a mezőgazdasági és otthoni öntözőrendszereket. Ez a RAIN BIRD Fúvóka MPR 12Q 90°, 2,7-3,7m fizikai paraméterekkel tehát kiváló választásnak bizonyulhat minden kezdő és professzionális kertépítő számára. A termék rendkívül könnyedén és gyorsan szerelhető Uni-Spray és 1800-as szórófejházakba, melyeket szintén a Rain Bord Corporation készít. Ezen kívül azonban kompatibilis bármely külső menetes szórófejházzal. A sugárállító csavarral, mely a szerkezet tetején található, akár 25%-kal is csökkenthetjük a szórási távolságot. Ha pedig arra van szükség, akár teljesen el is zárhatjuk.