Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

RAIN BIRD Fúvóka MPR 15Q 90°, 3,4-4,6m

Várható szállítás: 2024. június 25.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 10 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): Előrendelhető
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Rain Bird
  • RAIN BIRD fúvóka
  • 15QMPR
  • fix szórásképű fúvóka
  • 90° öntözési szög
  • 3.4-4.6 m öntözési sugár

Leírás és Paraméterek

RAIN BIRD Fúvóka MPR 15Q 90°, 3,4-4,6m

A Rain Bird MPR fúvókák a fix szórásképű fúvókák közé tartoznak. A szórástávolság és a vízkibocsájtás szabályozására a fúvókákon állítócsavar található, valamint a fúvóka alatt egy szűrő kapott helyet. Az MPR fúvókák legfőbb tulajdonsága az illesztett vízeloszlás, mely megkönnyíti és rugalmassá teszi a fúvókák elhelyezésének tervezését.

A Rain Bird és a Hunter prémium kategóriás gyártónak számít a piacon és kiélezett verseny folyik köztük a leginnovatívabb termékek előállításáért. A fúvókák esetében különösen éles a versengés, ugyanis ezeknek az alkatrészeknek nagy szerepük van abban, hogy mennyire lesz takarékos, gazdaságos egy öntözőrendszer. Nem is gondolnánk ezekről az egyszerűnek tűnő szerkezetekről, hogy sok év mérnöki munka és fejlesztés áll mögöttük, mire lejönnek a gyártósorról.

A Rain Bird emellett törekszik arra is, hogy minél egyszerűbb, kézenfekvőbb és közérthetőbb öntözőrendszer megoldásokat szolgáltasson a piac felé. Így ennek a RAIN BIRD Fúvóka MPR 15Q 90°, 3,4-4,6 m típusnak is rendkívül egyszerű a használata. Telepítéskor időt takarítunk meg azáltal, hogy az öntözési szög fix. Mivel azt nem kell állítanunk, csak meg kell találnunk a megfelelő helyet az elemnek.

Ezt a fúvókát optimális méretű vízcseppek kibocsátására tervezték, ezáltal egyenletes csapadékelosztást képes biztosítani. Abban az esetben, ha csökkentjük az öntözési sugarat (ezt 25%-kal tehetjük meg), a szóráskép egyáltalán nem fog változni.

A termék jól tűri a szennyezett vizet, szűrő alkalmazásával azonban minimalizálható az eltömődés veszélye. Ez a Rain Bird fúvóka megbízható és hosszú távra lett tervezve és kialakítva. A cég törekszik a legeffektívebb öntözés elérésére és a gazdaságosság maximalizálására. Éppen ezért ezeknél a rendszereknél a cél a legeffektívebb öntözés a legkevesebb vízből.

Műszaki jellemzői:

Öntözési sugár: 3,4 - 4,6m

Öntözési szög: 90°

Nyomástartomány: 1,0 - 2,1 bar (ajánlott: 2,1 bar)

Kilépési szög: 30°

Vízfogyasztás: 2,50 - 3,50 liter/perc

Színkód: fekete