Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

RAIN BIRD Fúvóka MPR 5H 180°, 0,6-1,5 m

Gyártó: Rain Bird
  • RAIN BIRD fúvóka
  • 5H-MPR
  • fix szórásképű fúvóka
  • 180° öntözési szög
  • 0.6-1.5 m öntözési sugár

Leírás és Paraméterek

RAIN BIRD Fúvóka MPR 5H 180°, 0,6-1,5 m

A Rain Bird MPR fúvókák a fix szórásképű fúvókák közé tartoznak. A szórástávolság és a vízkibocsájtás szabályozására a fúvókákon állítócsavar található, valamint a fúvóka alatt egy szűrő kapott helyet. Az MPR fúvókák legfőbb tulajdonsága az illesztett vízeloszlás, mely megkönnyíti és rugalmassá teszi a fúvókák elhelyezésének tervezését.

A Rain Bird MPR típusú fúvókák, egyaránt szerelhetők Rain Bird 1800-as és UNI-Spray szórófejekkel. Ez a RAIN BIRD Fúvóka MPR 5H 180°, 0,6-1,5 m típus piros színkódot kapott. A színkód segítségével könnyedén beazonosíthatjuk az alkatrészeket a kertben. A cég fúvókáinál egyedi színkódot kaptak az egyes termékek, melyek jelzik azok műszaki adatait. Így egy-egy elem cseréje, karbantartása roppant egyszerűvé válik.

A fúvóka alatt elhelyezett szűrő alkalmazásán felül javasoljuk, hogy építsen be az öntözőrendszerébe egy vagy több központi szűrőt is. Ezáltal minimalizálhatja az eltömődés veszélyét.

A különböző fúvókacsaládok és típusok esetében igen kiélezett verseny zajlik a piacon, hogy ki tudja a leggazdaságosabban öntöző alkatrészt kifejleszteni. A nagy márkák a területen mind igyekszenek innovatív megoldásokkal elérni a leghatékonyabb öntözést. A Rain Bird egy különösen innovatív és nagy múltú cégnek számít.

Az amerikai öntözéstechnikai vállalat már sok évtizede jelen van a piacon és mezőgazdasági, otthoni és egyéb célú öntözőrendszer megoldásaikkal folyamatosan megújítják a már megszokott technológiákat. A cég fennállása óta már több száz szabadalmat nyújtott be, nem egy ezek közül gyökeresen értelmezte újra az öntözéstechnikát. A Rain Bird elkötelezett híve az intelligens vízhasználatnak. Igyekeznek környezettudatos vállalat maradni és olyan öntözőrendszereket létrehozni, melyekkel a legkisebb ökológiai lábnyomot hagyhatjuk és nem mellesleg a legtöbbet is spórolhatunk. Fúvókáik tehát gazdaságosak és innovatívak.

Műszaki jellemzői:

Kód: 5H-MPR

Öntözési sugár: 0,6 - 1,5 m

Öntözési szög: 180°

Nyomástartomány: 1,0 - 2,1 bar (ajánlott: 2,1 bar)

Kilépési szög: 5°

Vízfogyasztás: 0,16 - 0,83 liter/perc

Színkód: piros