Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Rugós Vakondcsapda - vakondfogó

Várható szállítás: 2024. május 22.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 15 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
  • több túrás esetén vásároljon több darabot a biztos hatásért
  • biztos megoldás

Leírás és Paraméterek

A vakond rendkívűl nagy bosszúságot okoz az a kertünkben, hogy a frissen kikelt és gondosan öntözott füvesítésünket a vakond rendszeresen feltúrja, járatrendszert épít és ezáltal tönkreteszi. Korábban úgy próbáltak védekezni ellene, hogy a járatokba különböző mérgező vagy riasztó anyagokat tettek. Ezek hatékonysága erősen megkérdőjelezhető volt, továbbá veszélyt jelentettek a háziállatokra és a kertünkben jatszó gyermekekre is. Ez a termék régi problémára jelet orvoslást/megoldást. Azt a vakod járatába helyezve, kibiztosítva úgy végzi el feladatát, hogy semmilyen egyéb emberi beavatkozást nem igényel. Akár a kert több pontján is bevethető és nagy biztonsággal végzi el a munkáját.

Sose engedjük, hogy a vakondfogót gyermekek kezeljék vagy helyezzék ki! Bánjunk óvatosan a csapdával kihelyezéskor, nehogy megsérüljünk!

A rugós vakondfogó telepítése: A túrástól elhaladó járatot óvatosan feltárjuk és belehelyezzük a csapdát felhúzott állapotban. A csapda felhúzását a biztosítószeg lemezbe történő beakasztásával történik oly módon, hogy a csapda tetején átvezetett biztosítószeg nem engedi a csapda összezáródását. A járatot ezek után fénymentesen zárjuk le. (pl:virágcserép,vödör,sötét fólia,stb...)

A csapdát időközönként ellenőrizzük. Használjon több csapdát a nagyobb hatékonyság érdekében.

A vakond Magyarországon védett fajnak számít. Eszmei értéke: 25 000 Forint, a termék csak olyan országban használható, ahol a vakond nem minősül védett fajnak. Magyarországon való alkalmazásából okozott kárra cégünk nem vállal felelősséget. Magyarországi felhasználásától cégünk elzárkózik!