Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Szórófejbekötő cső 16mm 6bar

Várható szállítás: 2024. május 23.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 562 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • Szórófejbekötő cső
  • swing cső
  • 16 mm
  • 6bar

Leírás és Paraméterek

Szórófejbekötő cső 16mm 6bar

A szórófejbekötő cső kifejezetten szórófejek bekötésére lett kialakítva. Rugalmas, mégis nagy nyomásbírású cső (akár 6 bar). Szórófejbekötő könyökkel szerelhető.

Műszaki adatok:

Külső átmérő: 16 mm

Üzemi nyomás: max. 6 Bar

Ez a szórófejbekötő cső 16mm 6bar fizikai paraméterekkel kifejezetten arra való, hogy a szórófejeinket aktív és hasznos tagjává tegyük öntözőrendszerünknek.

A telepítése a következőképpen zajlik: A föld alatt futó KPE csőre felrögzített nyeregidomba beletekerjük a bordás szórófejbekötő könyököt, pipát. Ehhez hasonló módon a szórófejnek a házába is bekötünk egy szórófej bekötő könyököt. Ezt a kettőt aztán összekötjük a rugalmas szórófejbekötő cső segítségével. Végezetül pedig ne felejtsük el teflonozni a szórófej bekötő cső illesztéseit, a meneteket, nehogy csöpögést tapasztaljunk.

A szórófej bekötő csövek lehetővé teszik számunkra, hogy a szórófejeinket változatos terepviszonyok mellett is telepíthessük, a földfelszín alatt futó KPE csőtől a megadott távolságokra is. Tereptárgyakhoz is illeszthetjük a szórófejbekötő csövek segítségével a szórófejeinket. Mindezen technika és termékek, alkatrészek segítségével nekünk tetsző módon, kertünk adottságaihoz igazíthatjuk a szórófejek, rotátorok elhelyezkedését. Mindezt azért, hogy növényeinket a lehető leginkább, a legmegfelelőbb szögből tudjuk öntözni.

Cső átmérő 16-os
Cső elhelyezése Beásható
Max. nyomás 6 Bar