Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

THERMACELL Prémium szúnyogriasztó készülék 20m2 (terepszínű vagy olajzöld)

Várható szállítás: 2024. július 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 1 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
  • Hangtalan és szagtalan
  • USA Hadsereg részére kifejlesztetett
  • Utántölthető
  • 1 töltés 12 óra

Leírás és Paraméterek

Prémium Szúnyogriasztó készülék 20 m2

Szúnyogok ellen a ThermaCell termékei megbízható védelmet biztosítanak. 1986-os bejegyzése óta a cég folyamatosan fejleszti a gáz-alapú termékeit, melyek biztonságos és megbízható módon tartják távol a vérszívókat a közelünkből. A szúnyogriasztók minőségére mi sem lehetne jobb elismerés és bizonyíték, hogy az amerikai hadsereg jelenleg is használja a Thermacell termékeit. A szabadban, egyes országokban ugyanis a szúnyogok csípése komoly veszélyt jelenthet a hordozott kórokozók miatt.

Ez a Thermacell szúnyogriasztó kiváló védelmet biztosít szúnyog ellen 20 négyzetméteres körzetben. Ajánljuk ezt a terméket olyan eseményekhez és aktivitásokhoz, mint a horgászás, vitorlázás, vadászat, de akár egy szimpla kerti parti vagy grillezés alkalmával is jó szolgálatot tehet nekünk.

Nagy előnye a Prémium Szúnyogriasztó készülék 20 m2 (zöld) terméknek, hogy tökéletesen árammentes a működése. Nem igényel sem ceruzaelemet, sem hálózati töltést, sem akkumulátor töltést.

Működését tekintve az alábbi elv érvényesül: A készülék működéséért a belehelyezett gázpatron felelős. Egy gázpatron 12 órán keresztül használható folyamatos igénybevétel mellett. A kék lapkák 4 órát bírnak egy huzamban, ezek fehérre váltanak színben, ha lemerültek. Nagyon fontos itt megjegyeznünk, hogy ezek a lapkák nem cserélhetők össze más hagyományos hálózati szúnyogriasztó készülékkel, mert ami azokban van annak teljesen más az összetétele, ráadásul a Thermacell készülékeibe való lapkák hatása sokkal intenzívebb.

Egy csomag tartalmazza a készüléket, egy patront és három darab lapkát. 

Nagy előnye a Thermacell szúnyogriasztóinak, hogy semmilyen kellemetlen illatot, szagot nem bocsát ki magából. Ezen felül hangja sincsen, a csendes horgászatnak sem lesz zavaró tényezője. A szerkezet szakaszosan üzemeltethető. “Csúcsidőben”, mikor a szúnyogok csípnek esténként használva tehát egy gázpatron akár három napot is kibír. Tökéletes útitárs a Thermacell szúnyogriasztója, hiszen nem kell azzal bajlódnia a társaság minden tagjának, hogy kellemetlen szagú szúnyogriasztó spray-vel és kenőccsel keni be magát, amik közül manapság sok egyáltalán nem megbízható.