Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Thermacell Szúnyogriasztó lámpa kültéri

  • Hangtalan és szagtalan
  • USA Hadsereg részére kifejlesztetett
  • Utántölthető
  • 1 töltés 12 óra

Leírás és Paraméterek

Ez a Prémium Szúnyogriasztó lámpa elemes (TC fekete) termék kiváló és megbízható megoldást nyújt nekünk a szúnyogok okozta kellemetlen helyzet kezelésére.

Kerti partik, grillezés, nyársalás, esti bulik, tóparti nyaralások, hűsölések kiváló társa lehet ez a riasztó szerkezet, melyet a ThermaCELL fejlesztett ki és gyárt. A vállalat már régóta jelen van a kártevőirtók és riasztók piacán, 1986-os megalapulásuk óta folyamatosan növekszik és gyarapodik a cég.

Ez a szúnyogriasztó lámpa négy darab AAA-s elemmel működik. Így nem igényel hálózati áramforrást, tehát magunkkal vihetjük bárhová. Ha elutazunk nyaralni, akkor is el tudjuk magunkkal vinni és szinte bárhol lerakhatjuk, ahol aztán jó szolgálatot tesz a vérszívók távoltartására.

A TermaCELL MR-9W elegáns megjelenésű, így amellett, hogy szúnyogok ellen kiváló megoldás, a kert dísze is lehet. Lehelyezve kerti kövekre, oszlopokra igazán esztétikus hatást kelthet a kertben éjszaka és nappal egyaránt. Ajánljuk kihelyezni a kertben, teraszon, erkélyen, bármely szabadtéri állandó jellegű helyszínen otthonunkban.

Ezt a Prémium Szúnyogriasztó lámpa elemes (TC fekete) terméket az amerikai hadsereg tesztelte le kültéri és természeti körülmények között. A Thermacell az amerikai hadseregnek is fejleszt és gyárt kártevőirtó és riasztó készülékeket, ami hiteles bizonyosság a cég termékeinek minőségére.

A lámpa tetejébe kell belehelyeznünk a szúnyogirtó lapkát, mely kék színű és ha elhasználódott, fehérre változik. Fontos megjegyeznünk, hogy semmilyen kémiai anyaggal nem érintkezünk a termék használata során. Nem úgy, mint a hagyományos kenős, spray-s szúnyogriasztók esetében. Arról nem is beszélve, hogy ezek erős illatanyagot tartalmaznak, amit aztán moshatunk le magunkról.

A termék 21 négyzetméteres körzetben fejti ki hatását. A közelében ülve a szúnyogok messziről elkerülnek minket és biztonságban érezhetjük magunkat.

A természetben, különösen ha külföldre utazunk figyelnünk kell a szúnyogok csípésére, azok ugyanis veszélyes kórokozókat hordozhatnak.

Bátran ajánljuk tehát szúnyog ellen ezt a terméket, a Thermacell márka megbízható és magas színvonalú riasztókat gyárt. Mind a hordozható, mind a helyhez kötött riasztóik stabil védelmet nyújtanak a vérszívók ellen, alkalmazásuk pedig egyszerű és semmilyen káros hatással nincsen a szervezetünkre.